in

Micro ‘N’ usb-adapter van Sitecom

Met de nieuwe, compacte WL-352 wireless usb micro adapter 300N X2 kan de gebruiker draadloze functies toevoegen aan een desktop-pc of notebook en in combinatie met een router een uiterst snel draadloos thuisnetwerk creëren en draadloos internet delen. Hij heeft een adviesprijs van 34,99 euro.

De usb-adapter is klein genoeg om hem in de usb-poort van een notebook te laten zitten, ook wanneer deze uitstaat of onderweg. Met de adapter in de pc kan verbinding worden gemaakt met elk draadloos netwerk.

De WL-352 wireless usb micro adapter 300N in combinatie met een 300N-router maakt het mogelijk te communiceren met uiterst hoge doorvoersnelheden, tot 300 Mbps, en met een maximaal draadloos bereik. Dankzij de ‘N’-technologie hoeft de gebruiker zich niet te beperken tot alleen surfen op het internet of e-mails versturen, maar omdat met het product ook snel internet kan worden gedeeld, kan de gebruiker met gemak films of muziek streamen, bestanden delen of bellen via het internet.

Daarnaast introduceert Sitecom ook de WL-349 wireless usb micro adapter 150N. In combinatie met een router die uitgerust is met 150N-technologie kan de gebruiker heel gemakkelijk een draadloos thuisnetwerk creëren, met een superieure doorvoersnelheid tot 150 Mbps en een betrouwbaar draadloos bereik.Deze adapter heeft een adviesprijs van 29,99 euro.

Roccat Pyra gaming muizen

Casual game Farm Frenzy 3 uit