in

Nero Multimedia Suite 10

Dit jaar staat in het teken van Nero’s vijftienjarig jubileum, maar ook van de nieuwe lancering: Multimedia Suite 10. Dit pakket bevat drie stand-alone producten: Nero Vision Xtra, Burning ROM en BackItUp & Burn. Het pakket is vanaf 12 april te koop in de winkel voor 79,99 euro.

Met Nero Vision Xtra kan de gebruiker mediabestanden beheren, hd-filmpjes maken en muziek, foto’s en video’s bewerken. Nero Burning ROM dient voor branden en kopiëren en BackItUp & Burn is er om gegevens te back-uppen, synchroniseren en herstellen.

Het pakket bevat ook bekende onderdelen als DiscCopy Gadget voor het eenvoudig kopiëren van schijven van het bureaublad. Met SoundTrax kan de gebruiker muziek van lp’s of cassettebandjes digitaliseren en tunes zelf mixen. Met Recode zijn videobestanden om te zetten of comprimeren zonder dat kwaliteitsverlies optreedt.

Multimedia Suite 10 is vanaf nu via de website van Nero te koop voor 69,99 euro. Het pakket ligt vanaf 12 april in de winkels voor een richtprijs van 79,99 euro. De drie onderdelen van het pakket zijn ook los te koop, maar uitsluitend via download van Nero.

Dead To Rights: Retribution is goud

‘Lumix betrouwbaarste merk digitale camera’