in

Streamcast BT bluetooth module

Monster maakt de ClarityHD Model One en de Beats By. Dr. Dre Beatbox nog veelzijdiger met de komst van de Streamcast BT bluetooth module. Monster, marktleider in ontwerp en productie van high-performance hoofdtelefoons en AV accessoires, maakt de ClarityHD Model One en de Beats By Dr. Dre Beatbox nog veelzijdiger met de komst van de Streamcast BT bluetooth module.

Naast het aansluiten van een iPod/iPhone via het dock of een willekeurige andere bron via een kabel is het nu namelijk ook mogelijk om draadloos muziek af te spelen via bluetooth. Sluit de Streamcast BT bluetooth module aan op de Streamcast poort achterop het apparaat. Paar deze met een smartphone, tablet of ander apparaat voorzien van bluetooth en geniet van perfecte draadloze weergave.

De Streamcast BT is voorzien van de laatste bluetooth technologieën en is geschikt voor het ontvangen van de AAC en APT-X signalen die door de meeste recente apparaten worden verstuurd. Als de bron dergelijke signalen uitzendt verbetert de geluidskwaliteit hoorbaar door een grotere bandbreedte in vergelijking met het standaard SBC bluetooth systeem zodat CD-kwaliteit ook haalbaar is via bluetooth.

De Monster Streamcast BT bluetooth module heeft een verkoopprijs van €79,95

Penhold B.V.
Poppenbouwing 56-58
4191 NZ  Geldermalsen
Tel: 0345-588080
Fax: 0345-588085
www.lookenlisten.nl   

Omzetgroei kleine webwinkeliers remt af

Nieuwe app voor digitale dicteeroplossingen Philips