in

Nieuwe app voor digitale dicteeroplossingen Philips

Speech Processing Solutions, de marktleider op het gebied van professioneel dicteren, onthult vandaag zijn nieuwste innovatie voor de draadloze dicteerworkflow: de Philips SpeechExec voor iPhone Recorder.

Philips SpeechExec voor iPhone® Recorder stelt professionals in staat om onderweg documenten te creëren, om het even wanneer en waar nodig. Auteurs nemen simpelweg hun dictaten op en versturen deze naar hun persoonlijke assistent of secretaresse door het bestand aan een automatisch gegenereerde e-mail te bevestigen. Na de transcriptie worden de documenten per e-mail teruggestuurd naar de iPhone. Door volledige integratie met de professionele SpeechExec-workflow worden bestanden versleuteld, zodat de overdracht van dictaten veilig plaatsvindt en ze worden beschermd tegen onbevoegde toegang.

De Philips SpeechExec voor iPhone Recorder biedt bovendien de mogelijkheid om geluidsbestanden te downloaden via een http-server die geïntegreerd is in de app. De bestanden kunnen eenvoudig worden geopend en gedownload door de betreffende URL
van de server in te voeren in de internetbrowser.

De duidelijke, aantrekkelijke gebruikersinterface maakt het dicteren en verzenden van het bestand volledig intuïtief, terwijl het touchscreen de bediening vereenvoudigt.
De Philips SpeechExec voor iPhone Recorder is gratis en beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Frans en Spaans in de Apple App store.

Streamcast BT bluetooth module

Transcend introduceert SSD320