in

Micromedia Kickoff Event 2012

Op woensdag 29 augustus 2012 vindt het jaarlijkse Micromedia Kickoff Event 2012 plaats. Tijdens het Kickoff Event van 2012 worden business en entertainment op informele wijze met elkaar gecombineerd. Net als voorgaande jaren vormt het geheel een platform voor klanten en leveranciers van Micromedia om de gezamenlijke kansen van dit najaar te bespreken.

Dit jaar wordt afgetrapt met de inmiddels bekende opzet van het evenement op een onvergetelijke en inspirerende locatie, namelijk het Circuit Park van Zandvoort! Het Circuit Park van Zandvoort is niet alleen bekend vanwege haar legendarische races en fantastische sfeer, ook wordt het de ‘race-piste’ genoemd door haar unieke ligging in de Zandvoortse duinen vlakbij het strand van Bloemendaal aan Zee.

Live demonstraties, productintroducties, showcases en winkelpresentaties zullen elkaar afwisselen tijdens de wervelende beurs op het Circuit Park van Zandvoort. De afsluiting zal plaatsvinden in de exclusieve beachclub in Bloemendaal aan Zee. Hier kan men onder andere genieten van een overheerlijk diner en een indrukwekkend optreden waar de vonken letterlijk vanaf zullen vliegen.

Micromedia is sinds haar oprichting in 1995 uitgegroeid tot één van de belangrijkste distributeurs op het gebied van consumenten elektronica, games en software in de Benelux.

Toshiba wint begeerde EISA Award met brilloze 3D-tv

VMware Fusion 5