in

Sleeping Dogs binnenkort in de winkel

Slapende honden moet je niet wakker maken, maar de tijd is aangebroken om het best bewaarde geheim op gamegebied te onthullen: dé grote verrassing van het jaar komt eraan.

Sleeping Dogs vertelt een volwassen en origineel verhaal waarin de speler in de huid kruipt van Wei Shen, een undercoveragent die thuisbasis San Francisco inruilt voor miljoenenstad Hong Kong. Daar moet hij in één van de beruchte Triads infiltreren en zich een weg naar de top werken. Square Enix brengt Sleeping Dogs op 17 augustus uit op PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Behalve een indrukwekkende cast – Hollywoodsterren zoals Emma The Amazing Spider-Man Stone, Lucy Liu (Kill Bill, Charlie’s Angels) en de tweevoudig Oscargenomineerde Tom Wilkinson (Mission: Impossible – Ghost Protocol, Batman Begins) leenden naast Aziatisch toptalent hun stemmen – is de magische metropool Hong Kong niet alleen een unieke setting, maar ook een belangrijke hoofdrolspeler. In deze gigantische open wereld-game komt de stad tot leven, van de toeristische hotspots, de bedrijvige haven tot de steegjes waar zaken zich afspelen die het daglicht niet kunnen verdragen. De totale vrijheid geldt ook voor de opzet: aan jou de keus of je je liever concentreert op de missies die het verhaal voortstuwen of dat je voor de extraatjes gaat die te verdienen zijn met illegale straatraces, weddenschappen op hanengevechten of een avondje karaoke. En trek je een sprintje, of kaap je een voertuig en geef je plankgas? De echte thrillseekers komen helemaal aan hun trekken met de optie om tijdens de rit van de ene auto naar de andere te springen of andere weggebruikers naar de filistijnen te rammen.

Sleeping Dogs biedt een onwaarschijnlijke hoeveelheid spektakel. De botten brekende martial arts-gevechten vormen het hart van het spel. Als Wei Shens handen -en voetenwerk niet afdoende is, dan kunnen voorwerpen in de directe omgeving voor de genadeklap zorgen. Hij kan ook prima overweg met vuurwapens, wat tot intense vuurgevechten leidt met een likje slow motion à la John Woo. De opwindende autoachtervolgingen en sensationele stunts maken de actie compleet.

Square Enix brengt Sleeping Dogs op 17 augustus uit op PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 

Ingram Micro sleept Symantec ExSP contract binnen

Vodafone Nederland meldt praktische internetsnelheden