in

Belkin presenteert Gigabit-routers op IFA 2012

Belkin, de maker van op mensen geïnspireerde technologieproducten, kondigde vandaag de Europese lancering aan van een nieuwe lijn geavanceerde draadloze routers met 802.11ac-technologie. De ultramoderne draadloze dual-band AC+ Gigabit-routers van Belkin bieden meer betrouwbaarheid en een groter bereik, plus tot 2,8 keer hogere snelheden dan de huidige 802.11n-standaard.

..

De vijfde en nieuwste generatie Wi-Fi-technologie, AC, creëert een thuisnetwerk dat zelfs opgewassen is tegen de drukste draadloze huishoudens. U kunt meerdere apparaten verbinden om Full HD-films te kijken en de meest geavanceerde games online te spelen. En dat allemaal tegelijkertijd, zonder last te hebben van bufferende films of haperende videos.

Met de 802.11ac-chiptechnologie (5G Wi-Fi) van Broadcom leveren de Belkin AC1000 DB en AC1200 DB hogere draadloze snelheden om meer inhoud te streamen naar meerdere apparaten vrijwel overal in huis. Dat is ideaal voor smartphones en tablets. AC-technologie maakt namelijk snellere bestandsoverdracht mogelijk bij gebruik op clientapparaten die ook AC ondersteunen, en vermindert het stroomverbruik.

Deze gloednieuwe Belkin-producten vormen zo het perfecte middelpunt van een geavanceerd technologisch ecosysteem in huis.
 
Naast een razendsnelle draadloze verbinding bieden de AC-routers van Belkin een reeks geavanceerde nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor IPv6-standaarden en intuïtief ouderlijk toezicht met drie niveaus om ongewenste inhoud buiten uw thuisnetwerk te houden. De ingebouwde IntelliStream-technologie geeft automatisch voorrang aan bandbreedte-intensieve toepassingen. Dit garandeert de hoogste prioriteit voor spraak- of videoverkeer, zodat het streamen van inhoud probleemloos en zonder bufferen verloopt. De AC-routers hebben ook een ingebouwde DLNA-mediaserver om media naar meerdere apparaten binnen het thuisnetwerk te streamen.
 
“Aangezien het meeste beeldmateriaal niet op een thuiscomputer wordt bekeken, maar op apparaten zoals smart-tvs, smartphones en tablets, hebben technologisch onderlegde gezinnen van nu meer behoefte aan gelijktijdige verbindingen naar meerdere apparaten overal in huis”, aldus Bart Bomers, Director of Networking bij Belkin EMEA. “De verbeterde snelheid en het grotere bereik van de AC-routers van Belkin bieden de echt naadloze internetervaring die gebruikers graag willen.”

AC1000 DB Wi-Fi Dual-Band AC+ Gigabit-router (F9K1112) – € 179,99
AC1200 DB Wi-Fi Dual-Band AC+ Gigabit-router (F9K1113) – € 199,99
AC1000 DB Wi-Fi Dual-Band AC+ Gigabit-modemrouter (F9J1104) – € 199,99
AC1200 DB Wi-Fi Dual-Band AC+ Gigabit-modemrouter (F9J1106) – € 219,99
 
• AC1000 DB is tot twee keer sneller dan de 802.11n-technologie met gelijktijdige dual-band snelheden tot 950 Mbps (300 Mbps op 2,4 GHz + 650 Mbps op 5 GHz)
• AC1200 DB werkt tot 2,8 keer sneller bij een verbindingssnelheid van 1167 Mbps (300 Mbps op 2,4 GHz + 867 Mbps op 5 GHz)
• Naadloos streamen in HD-kwaliteit naar meerdere apparaten tegelijk spaart de batterij van mobiele apparaten
• Belkins ingebouwde IntelliStream QoS geeft automatisch voorrang aan video en gaming, en verkort de laadtijd van veelbezochte websites
• MultiBeam-technologie levert een sterk signaal voor maximaal bereik in het hele huis
• Internetfilter voor ouderlijk toezicht van Norton blokkeert onveilige en ongewenste websites met drie beschermingsniveaus
• Mediaservertechnologie maakt het streamen van DLNA-multimedia overal in huis mogelijk
IPv6-compatibiliteit maakt het thuisnetwerk klaar voor de toekomst
• Compatibel met vorige generaties Wi-Fi
• 4 Gigabit-poorten voor maximale netwerksnelheden
 
De AC1000 en AC1200 DB Wi-Fi Dual Band AC+ Gigabit-routers en -modemrouters zijn verkrijgbaar vanaf september.

Nieuwe laptops van Dell

Nexus 7 tablet nu te koop bij geselecteerde detaillisten