in

SanDisk introduceert SSD Caching voor betere PC-prestaties

SanDisk Corporation introduceert een betaalbare en eenvoudig te installeren SSD caching-oplossing die de prestaties van een computer aanzienlijk verbetert. De SanDisk ReadyCache™ maakt het opstarten en afsluiten van een computer en de applicaties sneller, terwijl de consument gebruik kan blijven maken van de opslagruimte op zijn harde schijf.

Eenvoudige upgrade blaast nieuwe leven in desktopcomputers
De SanDisk ReadyCache is een prestatieverhogende caching-oplossing die, naast de harde schijf van een desktopcomputer, een 32 gigabyte (GB)1 2,5 inch SSD combineert met ExpressCache™ software van Condusiv™ Technologies. De exclusieve software van SanDisk is eenvoudig te downloaden van de SanDisk-website en kan op iedere desktop met Windows® 7 worden geïnstalleerd. Na de installatie van de SSD en de software worden de meest gebruikte bestanden automatisch door de caching-algoritmen van de SanDisk ReadyCache opgeslagen in het cachegeheugen en beheerd ter verbetering van de gehele prestatie2.

· Snellere opstarttijden: De SanDisk ReadyCache hardware- en softwareoplossing zorgt voor een prestatie die 4x hoger ligt3 dan bij een traditionele harde schijf, zodat de computer van de consument nog sneller opstart en afsluit.

· Sneller toegang tot applicaties: SanDisk ReadyCache opent programma’s 12x sneller3. Dit is handig bij applicaties voor games, werk en multimedia.

· Ondersteunt meerdere harde schijven: In tegenstelling tot de meeste SSD caching-oplossingen kan de SanDisk ReadyCache gegevens opvragen van meerdere harde schijven om bij gebruik van meer dan één vaste schijf een consistente prestatieverbetering te waarborgen.

· Ondersteunt harde schijven met hoge capaciteit: SanDisk ReadyCache ondersteunt harde schijven van alle formaten, zodat de consument gebruik kan maken van de maximale opslagcapaciteit.

· Datacoherentie: Alle gegevens in de cache staan ook op het interne geheugen, om te voorkomen dat er geen data verloren gaat wanneer de SanDisk ReadyCache wordt verwijderd.

· Naadloze multitasking: SanDisk ReadyCache stelt de consument in staat om op soepele wijze gebruik te maken van meerdere applicaties tegelijk. Ideaal voor multitasking.

· Snelle installatie: Met de SanDisk ReadyCache hoeft de consument geen harde schijf te vervangen, besturingssystemen te kopiëren, uitgebreide installaties uit te voeren of gegevens te migreren. Het product wordt geleverd met een installatiekit, bestaande uit een SATA 6Gb/s kabel, een 3,5 inch bevestigingsbeugel en schroeven. De software zelf is eenvoudig te downloaden en te installeren.

· Betaalbaarheid: SanDisk ReadyCache biedt de snelle prestaties van een nieuwe computer zonder dure investeringen in een nieuw systeem.

“De SanDisk ReadyCache is een gemakkelijke en betaalbare manier om een desktopcomputer op te voeren”, zegt Kent Perry, Directeur Productmarketing bij SanDisk. “Onze nieuwe SSD caching-oplossing biedt de consument verbeterde prestaties van frequent gebruikte data afkomstig van een SSD, terwijl het de opslagcapaciteit van de harde schijf behoudt. Het is de ideale combinatie tussen de voordelen van een SSD en een harde schijf.”

Beschikbaarheid en prijs:
De SanDisk ReadyCache is vanaf nu verkrijgbaar met 3 jaar garantie voor een winkeladviesprijs van €49.99 inclusief BTW.

Vernieuwde PlayStation Plus nu ook in de winkel verkrijgbaar

Samsung lanceert interactieve Angry Birds app voor Smart TV