in

Nuance PDF Converter Professional 8 biedt spraakherkenning en samenwerking

Met PDF Converter Professional 8 van Nuance wordt het net zo gemakkelijk om pdf’s te bewerken als Microsoft Word-documenten. In de nieuwe versie van dit pakket is ook Dragon Dictation inbegrepen om gesproken notities of inhoud aan een pdf-document toe te voegen. Om samenwerking binnen organisaties te verbeteren is er de nieuwe PDF Live-functie, waarmee verscheidene gebruikers hetzelfde document tegelijkertijd kunnen aanpassen.

..

Daarnaast kunnen gebruikers van PDF Converter 8 hun pdf-documenten voortaan bewaren en openen in cloudservices zoals PaperPort Anywhere, Dropbox of Evernote. Op deze manier hebben ze altijd en overal toegang tot hun bestanden. PDF Converter Enterprise 8 is bovendien veel voordeliger in vergelijking met andere pdf-software.
 
De pdf-oplossing die het werk lichter maakt
PDF Converter Professional  8 biedt in één pakket zowel pdf-bewerking als spraakherkenning en opslag in de cloud. Een greep uit de belangrijkste nieuwe mogelijkheden:
 
·         PDF-conversie per pagina – Converteer pdf’s in een oogwenk naar volledig aanpasbare documenten met alle opmaakfuncties van Microsoft Office-documenten. Elk onderdeel van de pdf kan bovendien worden gemarkeerd of van notities voorzien.
 
·         Dragon-spraakherkenning – Gebruikers kunnen voor het eerst tekstnotities aan pdf’s toevoegen door ze te dicteren. Deze nieuwe functie verhoogt de productiviteit en maakt samenwerken aan documenten veel eenvoudiger.
 
·         Samenwerking in real time – Dankzij PDF Live kunnen meerdere gebruikers van PDF Converter Professional 8 documenten tegelijkertijd en interactief opstellen en bewerken. Gebruikers kunnen zien hoe aanpassingen tot stand komen en via instant messaging commentaar geven.
 
·         Verbonden met de cloud – Niet eerder was het zo eenvoudig om toegang te krijgen tot pdf-documenten. Ze kunnen veilig worden bewaard in cloudservices als PaperPort Anywhere, Evernote of Dropbox, zodat ze vrijwel altijd en overal bereikbaar zijn.
 
·         Compatibel met PDF/A – PDF/A is de standaard voor het digitaal bewaren van elektronische documenten die in veel sectoren wordt gehanteerd. In versie 8 kunnen gebruikers documenten bewaren in PDF/A-formaat en controleren of een document PDF/A-compatibel is. Omdat dit een aantal stappen overbodig maakt, winnen gebruikers tijd.
 
·         Betere formulieren – Gebruikers kunnen nu niet-bewerkbare formulieren converteren naar pdf-formulieren die men kan invullen, bewaren en e-mailen. Aan die pdf-formulieren kan men ook tekstvelden, aankruisvakjes en keuzerondjes toevoegen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om gegevens automatisch uit formulieren te halen en ze in batch te exporteren naar .csv- of .xml-bestanden.
 
Beschikbaarheid en prijzen
De volledige reeks Nuance pdf-oplossingen is verkrijgbaar via het wereldwijde netwerk van Nuance’s reseller-, detailhandel- en e-commercepartners. PDF Converter Professional 8 voor individuele gebruikers en kleine werkgroepen kost 99 euro. Er is ook een Enterprise-versie van Nuance PDF Converter 8 (zonder PDF Live en beschikbaar vanaf vijf licenties) die 109,65 euro per licentie kost. Er zijn ook volumekortingen verkrijgbaar via het Nuance Open License Program. Voor upgrades gelden uiteraard nog andere prijzen en er zijn ook supportproducten verkrijgbaar.

Monster brengt muziek en mode bij elkaar met de Inspiration hoofdtelefoon

HUGO BOSS Consumenten Elektronica Accessoires Collectie 2012