in

Bamboo Stylus pocket

Wacom onthult de Bamboo Stylus pocket – de ultieme gadget voor mobiele apparaten. Vandaag lanceert Wacom de Bamboo Stylus pocket. Een nieuwe, compacte stylus die je onderweg kunt gebruiken op smartphones, iPad en Android tablets. De uitschuifbare stylus is klein genoeg om gemakkelijk in je zak of accessoirehouder te passen, maar blijft groot in functionaliteit.

Hij is ideaal voor het doorbladeren van e-mails, het maken van handgeschreven notities of voor het vastleggen van ideeën wanneer de inspiratie toeslaat: de Bamboo Stylus pocket is de essentiële mobiele partner.

Gadgets zoals mediatablets en smartphones zijn dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Ze ondersteunen onze behoefte om voortdurend beschikbaar en verbonden te zijn. De Bamboo Stylus pocket van Wacom is het perfecte hulpmiddel dat deze moderne levensstijl ondersteunt. Het stelt gebruikers in staat om digitaal te schrijven, doodlen en gemakkelijker te navigeren op hun apparaten met touch screen.

Met de Bamboo Stylus pocket kan nóg meer worden gedaan op een touch screen. Vergeleken met de vingers van een gebruiker is een stylus nauwkeuriger en comfortabeler in gebruik wanneer foto’s worden bewerkt, kaarten worden getekend en dynamische presentaties worden gecreëerd. Zelfs wanneer dit gebeurt op kleine toetsenborden of knopjes.

De Bamboo Stylus pocket stelt gebruikers in staat om onderweg flexibel en spontaan gebruik te maken van smartphones of tablets. Hij is klein maar comfortabel in gebruik, De stylus heeft een handig zakformaat van slechts 9,3cm en is uitschuifbaar tot een meer traditionele grootte. Ook heeft de stylus een elegant, zilveren design en heeft de kwaliteit die je van Wacom producten mag verwachten. Daarnaast heeft de stylus een koptelefoonaansluiting op de dop. Hierdoor hoef je niet lang meer te zoeken naar de stylus, omdat je het direct aan je tablet of smartphone kunt vastmaken. Je kunt de stylus dus niet meer kwijtraken en je hebt hem direct bij de hand als je inspiratie opkomt.

Personaliseer de Bamboo Stylus pocket
De Bamboo Stylus pocket gebruikt de beste responsieve pen voor het gebruik op het scherm. Consumenten kunnen kiezen tussen een zachte of een harde punt, afhankelijk van de individuele behoefte. De zachte punt is voor als je minder druk wilt uitoefenen. Met de harde punt kun je meer druk zetten tijdens doodlen of schrijven. De Bamboo Stylus pocket is tevens voorzien van drie verwisselbare, gekleurde ringen zodat je de stylus kunt personaliseren.

Bamboo Paper App
De Bamboo Stylus pocket gaat goed samen met Bamboo Paper. Dit is een app voor persoonlijke expressie of het nu voor zakelijk-, school- of voor thuisgebruik is. De digitale notitieblok voor de iPad is ideaal voor een snelle notitie, voor het illustreren van een presentatie, het vertonen van de favoriete familiefoto´s of het tot leven brengen van een recept. Gebruikers kunnen nu ook afbeeldingen en foto´s aan hun notities toevoegen. Deze afbeeldingen kunnen van aantekeningen worden voorzien of over het scherm worden verplaatst om te helpen bij het illustreren van de notities of doodles die al op de pagina staan. Foto´s kunnen zelfs met de iPad worden genomen en direct worden geïntegreerd in de app, zodat de pagina´s echt tot leven komen.

Bamboo Stylus familie
De Bamboo Stylus pocket is de nieuwste toevoeging aan de Wacom stylus familie. De multi-getalenteerde Bamboo Stylus duo – een rubberen punt en een ballpoint in één – en de kleurrijke Bamboo Stylus solo – met een rubberen punt voor media tablets gingen hem voor. De laatste is verkrijgbaar in blauw, groen, roze, oranje, zwart en wit. Met elk lid van de stylus familie kunnen gebruikers hun gedachten visualiseren zowel in hun persoonlijke als zakelijke leven. Het biedt de gebruiker een intuïtieve en natuurlijke ervaring tijdens het gebruik van een touch screen.

Kenmerken en voordelen van Bamboo Stylus pocket
• Soepele, zacht geleidende rubberen punt
• Dunne punt met een diameter van 6mm
• Bamboo Stylus dop met bandje en een koptelefoonaansluiting zodat je de stylus niet meer kwijt kunt raken
• Kleur, materiaal en afwerking
• Hoogwaardig verzinkt metaal
• Glanzende afwerking
• Comfortable zachte grip
• Verwisselbare, gekleurde ringen (zilver, blauw, rood) voor een persoonlijke look
• Vervangbare gestandaardiseerde stylus punt: te combineren met alle Bamboo Styluses
• Standaard met harde punt
• Optioneel: zachte punt (bijgesloten in de verpakking)

Beschikbaarheid en prijs
De Bamboo Stylus pocket is te zien tijdens Photokina in september 2012 en is vanaf nu verkrijgbaar voor €34,90 inclusief BTW. Bamboo Paper voor de iPad is verkrijgbaar en gratis te downloaden in Apple’s App Store.

Hitman: Absolution:

Nieuwe, kleinere en lichtere PlayStation®3 vanaf 28 september verkrijgbaar