in

Square Enix aanwezig op Firstlook – 6 en 7 oktober jaarbeurs Utrecht

Op 6 en 7 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht weer Firstlook plaats, hét digital lifestyle event van Nederland. Square Enix is dit jaar voor het eerst aanwezig en pakt uit met exclusieve presentaties van het langverwachte Tomb Raider en de mogelijkheid om als één van de eersten Hitman: Absolution te spelen!

..

Tomb Raider
Square Enix presenteert met trots het langverwachte Tomb Raider door middel van exclusieve presentaties op Firstlook. Maak nu al kennis met deze spectaculaire game die pas in maart 2013 uit zal komen in deze presentatie met live gameplay op een groot scherm met spetterend geluid. Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen die de presentatie bijwoont een unieke Tomb Raider poster. Houd firstlookevent.nl in de gaten voor de tijden waarop deze presentaties zullen worden gehouden maar let op: vol=vol!

Hitman: Absolution
Pas op 20 november in de winkel, nu al te zien in Utrecht: Hitman: Absolution! Voor het eerst is het in de Benelux mogelijk om zelf aan de slag te gaan met deze langverwachte nieuwe Hitman-game. Op de stand van Square Enix staat hiervoor een groot aantal Hitman: Absolution demo pods klaar.

Ook zal Torben Ellert, de game designer van Hitman: Absolution, op beide beursdagen op het hoofd-podium een spectaculaire demonstratie geven van een nog niet eerder getoond level van de game.

Daarnaast is op de stand van MSI de Hitman Sniper Challenge te spelen op de GE60 gaming notebook. Iedereen die het aandurft de strijd aan te gaan ontvangt een exclusieve Hitman: Absolution poster (zolang de voorraad strekt).

Sony lanceert de Xperia™ T als de 007 smartphone

Wii U : Darksiders II vanaf 30 November te koop in Benelux