in

WiFi Travel Router en WiFi Travel Reader

Eminent lanceert de WiFi Travel Router (EM4600) en de WiFi Travel Reader. Ultiem gebruiksgemak bij het verkrijgen van draadloos internet op reis en het delen van bestanden. Eminent brengt de EM4600 en EM4610 in december 2012 op de markt. WiFi Travel Router Draadloos internet op een hotelkamer is nu binnen handbereik met de WiFi Travel Router (EM4600).

De WiFi Travel Router creëert eenvoudig een eigen WiFi hotspot op een hotelkamer met behulp van een UTP-kabel en WAN-aansluiting. Dit werkt uiteraard voor alle merken smartphones, laptops en tablets. De EM4600 is speciaal ontwikkeld om op de iPad-lader te klikken. Dankzij de USB-aansluiting wordt de iPad tijdens het surfen ook opgeladen.

Wifi Travel Reader Het geheugen van een iPad, iPod en iPhone is niet eindeloos en raakt ooit vol. Met de WiFi Travel Reader (EM4610) is er altijd en overal extra geheugen beschikbaar. Door middel van een SD-kaart of USB-stick aangesloten op de EM4610, verschijnen de bestanden direct op iPad, iPod of iPhone. De interne batterij zorgt ervoor dat een externe stroombron overbodig is. Middels een speciale app worden bestanden heel eenvoudig uitgewisseld. De WiFi Travel Reader werkt tevens als wireless router.

December Met de introductie van deze nieuwe Eminent producten welke verkrijgbaar zijn in december 2012 wordt internet en bestanddeling overal vanzelfsprekend. ® iPad, iPod, iPhone and iTunes are trademarks of Apple Inc. registered in the U.S. and other countries.

Angry Birds iRacer

Wie het kleine niet eert