in

(explosie) veilige IP DECT telefoon

NECs nieuwe I755x ATEX intrinsiek (explosie) veilige IP DECT telefoon biedt zorgeloze mobiele communicatie in potentieel riskante omgevingen. Hoogwaardig IP DECT toestel combineert robuustheid, veiligheid en uitermate rijke functionaliteit. NEC, wereldwijd marktleider in bedrijfstelecommunicatie, introduceert een nieuwe IP DECT telefoon, de I755x, dat zorgeloze mobiele bereikbaarheid en communicatie in veeleisende en potentieel riskante, explosie gevaarlijke omgevingen garandeert.

..

Met de introductie van dit nieuwe intrinsiek (explosie) veilige toestel, breidt NEC haar krachtige Business Mobility portfolio uit met een robuust en hoogwaardig toestel dat allerhoogste comfort en zekerheid biedt in omgevingen waar elektrische apparatuur aan IECEx specificaties (mondiale norm en certificering voor explosieveiligheid) dient te voldoen.

Explosiebeveiliging
In dit toestel is NEC erin geslaagd om extreme robuustheid, schok-, stof- en waterbestendigheid  (conform IP54-classificatie) te combineren met een bijzonder aantrekkelijke design, een intuïtieve gebruikersinterface en prettig aanvoelende en goed te onderscheiden toetsen. De explosieveiligheid van het toestel voldoet aan de veiligheidsvoorschriften zoals vastgelegd in de  ATEX EN 60079-0 en EN 60079-11 normen en regelgeving.

Naast flexibiliteit en comfort, biedt de I755x uitgebreide functionaliteit, waardoor gebruikers overzicht en controle hebben over hun bereikbaarheid en communicatie, dat volledig geïntegreerd is met het bedrijfsnetwerk. Naast tekstberichten en alarmmeldingen, vanuit bijvoorbeeld alarmeringssystemen en verpleegoproepsystemen, bieden de bedrijfstelefoongids, een persoonlijke telefoongids en agenda-items de gebruiker waardevolle aanvullende informatie

Uiterste persoonlijke veiligheid
Het I755x toestel beschikt over een speciale SOS-alarmtoets en een ‘man-down’ functie (II 2G EEx ib IIC T4), dat een niet-verticale positie detecteert en de gebruiker extra persoonlijke veiligheid biedt, terwijl de optionele Bluetooth-headset volledige bewegingsvrijheid en flexibiliteit mogelijk maakt. De DECT-normen waar het toestel aan voldoet garanderen hoge spraakkwaliteit en dataveiligheid. De twee antennes die opgenomen zijn in de behuizing dragen zorg voor antenne diversiteit en stabiele en veilige communicatie in veeleisende RF-omgevingen.

Een dubbele lader en een 6-handset laadrek, beiden gebaseerd op contactloos inductief opladen, maken het opladen van extra accus voor 24/7 gebruik mogelijk.

Logitech introduceert mechanisch gaming-toetsenbord

WiFi Travel Router en WiFi Travel Reader