in

Nieuwe betalingsmogelijkheden op het Sony Entertainment Network®

Vanaf nu ook iDeal & PayPal beschikbaar – Sony Computer Entertainment Benelux heeft twee nieuwe betalingsmogelijkheden toegevoegd op het Sony Entertainment Network® (SEN). Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via de online betalingsdiensten iDeal & PayPal tegoed toe te voegen aan de digitale SEN-portemonnee, waarmee onder andere betalingen kunnen worden gedaan in de PlayStation®Store.

..

Via het Sony Entertainment Network® krijg je via de PlayStation®Store direct toegang tot een gigantische bibliotheek aan PSN games, digitale Blu-ray disc games en downloadable content (DLC). In Nederland was het tot vandaag enkel mogelijk tegoed aan de SEN-portemonnee toe te voegen via creditcard of via de prepaid SEN-tegoedkaarten, voucherkaarten van € 20,- en € 50,- die in de retail worden verkocht.

Hoe werkt het toevoegen van tegoed aan de SEN-portemonnee?
1.)
Log in met het persoonlijke SEN-account op www.sonyentertainmentnetwork.com (compatibel met PS3, PS Vita, Android en iOS webbrowsers)
2.) Selecteer het tabblad Account en klik vervolgens op het sub-tabblad Portemonnee.
3.) Klik op bedrag toevoegen aan portemonnee en kies vervolgens voor betaling via Creditcard, Prepaidcard, PayPal of iDeal.
4.) Na het toevoegen van het tegoed via de SEN-website kan dit tegoed direct worden gebruikt in de PlayStation®Store op PS3 en PS Vita.

Over PayPal
PayPal is een online betalingsdienst waarmee bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online kunnen verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten. PayPal levert een product dat ideaal is voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en anderen waarvoor traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Over iDeal
iDeal is online betalen via internetbankieren. Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek of kleding, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft gezamenlijk de iDeal betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken.

Dansen als Boney M met DanceStar™ Party Hits

FIFA 13 voor Nintendo Wii U™