in

GEAR Lanceert White Noise app

GEAR4, wereldwijde leverancier van gadgets en gizmos voor smartphones lanceert de white noise App Sound2Sleep. De aankondiging volgt kort op de introductie van de Renew SleepClock.

Het innovatieve Britse technologiemerk zet zijn slaapkennis goed in met de lancering van Sound2Sleep. Een nieuwe app waarmee het mogelijk is om een persoonlijke soundscape voor in bed samen te stellen.

Gebruik geen verouderde White Noise Machine, maar download Sound2Sleep op iPod Touch, iPhone of iPad om weg te doezelen op de rustgevende geluiden van de jungle, een onweersbui of een knapperend haardvuur. De app bevat 25 profielen met geluiden die met de ingebouwde mixer kunnen worden samengesteld. Wereldwijd hebben al miljoenen mensen ontdekt dat het luisteren naar White Noise helpt te ontspannen en makkelijker in slaap te vallen. White Noise overstemt geluidsoverlast en geeft je hersenen constant een zacht geluid dat voorkomt dat je wakker wordt van plotseling omgevingsgeluid.

“De psycho-akoestische effecten van White Noise zijn goed gedocumenteerd”, zegt dr. Thomas Sors, Doctor of Acoustics en CTO bij GEAR4. “Het luisteren naar White Noise kan de waarneming van omgevingsgeluid verminderen. Hierdoor vallen sommige mensen gemakkelijker in slaap en slapen ze lekkerder”.

Sound2Sleep is gratis in de Apple App Store te downloaden.

Point of View producten nu ook verkrijgbaar bij Copaco

Tomb Raider packshot