in

Turtle Beach brengt officiële Nintendo Wii U™ gaming headset

Turtle Beach, marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van gaming headsets, brengt in samenwerking met Nintendo een tweetal officiële headsets op de markt voor de langverwachte nieuwe console van Nintendo, de Wii U™.

..

Turtle Beach Ear Force NLa
De Turtle Beach Ear Force NLa is de perfecte gaming headset voor Nintendo gamers die op zoek zijn naar fantastisch geluid en comfort voor een betaalbare prijs. De NLa biedt hoogwaardig stereogeluid en kristalheldere chat in een slank, lichtgewicht en duurzaam ontwerp. De NLa is specifiek ontworpen voor gebruik met de Wii U™ GamePad controller en is voorzien van volumebediening aan het snoer en isolerende oorkussens. De NLa kan ook worden aangesloten op de Nintendo 3DS™ en Nintendo DS™ waardoor je ook onderweg kunt blijven genieten van optimaal geluid.

Turtle Beach Ear Force N11
De Turtle Beach Ear Force N11 gaming headset is de ideale headset voor Nintendo gamers die op zoek zijn naar een nog intensere geluidservaring. De extra grote speakers van 50mm bieden een diep basgeluid met een buitengewoon dynamisch bereik voor optimaal geluid. Door de volledig aanpasbare, lichtgewicht hoofdband en ademende oorkussens biedt de N11 extreem comfort tijdens lange speelsessies met de Wii U™. De N11 kan ook worden aangesloten op de Nintendo 3DS™ en Nintendo DS™ waardoor je ook onderweg kunt blijven genieten van optimaal geluid.

“We zijn erg blij om samen met Turtle Beach de N11 en NLa uit te brengen voor de Wii U,” zegt Steve Singer, Vice President of Licensing, Nintendo of America Inc. “We kijken ernaar uit fans een hoogwaardige geluidservaring te kunnen bieden op onze nieuwste console.”
 
“De lancering van de Wii U is een van de grootste van dit jaar en we zijn erg verheugd hier een bijdrage aan te kunnen leveren met een nieuwe lijn headsets”, zegt Bob Picunko, Chief Marketing Officer van Turtle Beach. “De geavanceerde mogelijkheden van de Wii U geeft ons de mogelijkheid optimaal gebruik te maken van de technologie die we hebben ontwikkeld om gamers de kwaliteit te geven die ze gewend zijn van Turtle Beach en Nintendo”.
 
De headsets van Turtle Beach worden in de Benelux exclusief gedistribueerd door Bigben Interactive.

Tomb Raider packshot

Transcend lanceert compacte USB 3.0-Hub met een Fast Charging Poort voor o.a. de iPad