in

HP lanceert Windows 8-portfolio

HP introduceert nieuwe notebooks, desktops en een ​​tablet met Windows 8 voor zowel consumenten als de zakelijke markt. De nieuwe producten van HP bestaan uit hoogwaardige materialen en een strak ontwerp, zoals een hybride pc met een afneembaar scherm, een tablet voor de zakelijke markt met de functionaliteitversterkende HP Smart Jackets en een ultradunne all-in-one (AiO) desktop. Met deze nieuwe pc’s profiteren gebruikers van zowel Windows 8 als de innovaties van HP, zoals HP TouchSmart-technologie.

..

“HP voldoet met deze ultradunne notebooks, strakke all-in-ones en hoogwaardige zakelijke pcs aan de wensen van klanten die uitkijken naar Windows 8 OS “, zegt Paula Boersma, Country Category Manager Personal Systems bij HP. “Consumenten en bedrijven kunnen nu kiezen uit een breed scala aan HP pcs met multi touch-displays, strakke ontwerpen en andere op maat gemaakte oplossingen.”
 
HP notebooks voor consumenten
Het Windows 8-portfolio van HP omvat een hybride pc en notebooks met strakke en verfijnde designs, multi-touch display technologie en betere prestaties.
·    De HP ENVY x2 is een krachtige, ultradunne hybride pc die de kracht van een notebook en de vrijheid van een tablet samenbrengt in een stijlvol, lichtgewicht ontwerp. Deze notebook heeft een afneembaar scherm dat als volledige tablet fungeert als het via een naadloze magnetische sluiting wordt gescheiden van het toetsenbord. De HP ENVY x2 heeft een 11,6-inch diagonaal high-definition (HD) touch display, Beats Audio, een HD-webcam en een 8-megapixel camera, en Near Field Communication (NFC)-technologie waardoor gebruikers met een simpele druk op de knop verschillende soorten content kunnen delen, zoals fotos, contacten en URLs. De HP ENVY x2 is naar verwachting in december beschikbaar, vanaf € 999,-
·    De HP SpectreXT TouchSmart UltrabookTM is een premium Ultrabook met krachtige prestaties, een geavanceerd metalen design en een 15,6-inch diagonaal multi-touch Radiance Full HD IPS-display. Deze 17,9 millimeter (mm) dunne Ultrabook is HP’s eerste notebook met Intel® Thunderbolt-technologie voor een razendsnelle overdracht van muziek, films en data naar externe apparaten. De HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook is in december beschikbaar, met een startprijs van € 1.499.
 
·    De HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 beschikt over een 14-inch multi-touch HD-display, een sterke subwoofer met Beats Audio en optionele AMD-graphics met 2 GB videogeheugen. De HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 is nu beschikbaar, vanaf € 999,-.
·    De ultradunne HP Pavilion Sleekbook 14 en Pavilion Sleekbook 15 pcs zijn verkrijgbaar in glanzend zwart. Ze bieden de prestatie en eenvoudige applicaties die consumenten in het dagelijks gebruik nodig hebben. De HP Pavilion Sleekbook 14 en 15 pcs beginnen respectievelijk bij € 599 (Sleekbook 14) en € 499 (Sleekbook 15) en zijn nu beschikbaar.
 

HP all-in-one pc’s en desktops voor consumenten
HP’s nieuwe consumentendesktops bestaan uit AiO’s en tower-pcs met de nieuwste multi touch-technologie, een prachtig ontwerp en krachtige prestaties.
·    De HP ENVY 23 levert een 23-inch diagonaal HD-scherm en uitstekende prestaties voor werken, spelen en surfen. De HP ENVY 23 TouchSmart AiO PC heeft een verkoopadviesprijs van €1.299,-
·    De HP SpectreONE is een dunne, elegante AiO-pc met een 23,6-inch non-touch flush-glass Full HD display, met een mooie gewelfde rug. De NFC-technologie maakt het een entertainment ‘powerhouse’. De HP SpectreONE is naar verwachting per januari 2013 beschikbaar met een startprijs van € 1.399.
·    De non-touch HP Pavilion 23 AiO biedt gebruikers een goede prestatie, een aantrekkelijk ruimtebesparend ontwerp en intuïtieve functies voor een scherpe prijs. De HP Pavilion 23 is nu beschikbaar, vanaf € 999.
·    De HP ENVY Phoenix h9 desktop-pc biedt een krachtige computer voor gebruikers die graag digitale content maken en van gamen houden. De HP ENVY Phoenix h9 is nu beschikbaar, vanaf € 1.499.
 
HP pc’s voor de zakelijke markt

De pc’s van HP voor de zakelijke markt bieden bedrijven en overheidsorganisaties van elke grootte maximale productiviteit door de uitstekende prestaties en veelzijdigheid van het portfolio.
·    De HP ElitePad 900 is een tablet voor het bedrijfsleven, waarin een mooi design, enterprise-features, onderhoud en support samenkomen. De lichtgewicht en ultradunne tablet, gebaseerd op Windows 8, heeft ook (optioneel) HP ElitePad Smart Jackets. Dit geeft meer connectiviteit-opties en een langere levensduur van de batterij, inclusief specifieke extra’s waardoor de tablet aangepast kan worden voor speciale toepassingen. De HP ElitePad 900 is naar verwachting in januari 2013 beschikbaar. Prijzen zullen tegen die tijd bekend worden gemaakt.
·    De HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook is ultradun, licht en efficiënt. Met zakelijke docking-mogelijkheden en een verwisselbare batterij, is de HP EliteBook Folio gebouwd voor de professional die veel onderweg is. De HP ElitePad Folio 9470m Ultrabook is nu beschikbaar, vanaf een startprijs van €1.099,-.

Transcend lanceert compacte USB 3.0-Hub met een Fast Charging Poort voor o.a. de iPad

Smart As™ brengt braintainment op de PlayStation®Vita