in

Smart As™ brengt braintainment op de PlayStation®Vita

Nextgen brain-game met sociale netwerkfuncties vanaf vandaag verkrijgbaar – Sony Computer Entertainment Europe lanceert vandaag de nieuwste braintraining game exclusief voor de PlayStation®Vita (PS®Vita). In Smart As™ worden de hersenen getraind in vier verschillende categorieën; logica, rekenvaardigheden, observatievermogen en woordenschat. De game moet spelers aanzetten tot het gebruik van de grijze massa, waarbij alle gameplay mogelijkheden van de PS®Vita worden gebruikt.

..

De hersenkrakers van Smart As™ zorgen in combinatie met de mogelijkheden van de PS®Vita, voor een geheel nieuwe beleving op het gebied van braintainment. Doormiddel van het delen van scores via Facebook, Twitter en de Near technologie worden spelers constant geprikkeld om zichzelf te verbeteren en hoger te scoren dan vrienden en andere PS®Vita gebruikers.

Smart As is dé nextgen braintainment game voor de PS Vita. Door de unieke mogelijkheden van de handheld beleefd de speler het genre braintraining als nooit tevoren. De 20 minigames zijn volledig afgestemd op de mogelijkheden van de PS Vita. Hierbij zijn het Front- en Rear Touchpad, de Tilt-Function en de Augmented Reality mogelijk zijn een belangrijk onderdeel van de game.

De minigames zijn allemaal zijn snel en makkelijk op te pakken zijn, hierdoor is Smart As een echte game voor onderweg. De mogelijkheid om resultaten direct te delen via social media en Near, is nog een manier waarop Smart As zich van andere braintraining games onderscheidt. Via Facebook en Twitter kan er voor eens en altijd duidelijk gemaakt worden wie de slimste is van jouw vrienden en met de Near technologie kan de speler zich vergelijken met gebruikers in de nabije omgeving, in een bepaalde stad of land en zelfs met de hele wereld.

Bekijk de trailer

Eigenschappen
• Platform: PS®Vita
• Release: 31-10-2012
• Ontwikkelaar: XDEV Studios
• Genre: Educatief, Braintraining
• Prijs: € 29,99
• Leeftijd: 3+
• Aantal spelers: 1

Samsung lanceert Windows 8 line-up

De leukste winkelstraat van Nederland 2012