in

Dansen als Boney M met DanceStar™ Party Hits

Nieuwste dans game vanaf 17 oktober verkrijgbaar op PlayStation®3 – Op zoek naar nieuwe dance moves? Sony Computer Entertainment lanceert DanceStar™ Party Hits, het vervolg op het succesvolle DanceStar Party™. Leer de vetste en meest unieke dance moves op 40 populaire muziek hits. DanceStar Party Hits™ is speelbaar op de PlayStation®3 met de PlayStation®Move. Maak plezier, dans en zing mee op moderne hits van o.a. Lady Gaga en klassiekers van Boney M. en Run DMC.

..

In DanceStar Party Hits perform je als een professionele danser. Elk nummer bevat 4 professionele choreografieën passend bij het niveau van de speler (beginner / intermediate / professional / dance partner). DanceStar Party Hits speel je alleen of met vrienden. De game bevat naast dans ook een zang-gameplay element. Dans op de originele clips van de artiesten en zing mee via de microfoon van de PlayStation®Eye.

In de Party Mode is het mogelijk om met maximaal 20 vrienden een unieke dansclip op te nemen. Het creëren van eigen dansmoves kan in de Dance creater mode. Waar de speler zijn eigen samengestelde dans creëert. Liever calorieën wegdansen op de ritme van de muziek? Kies dan voor de Work out mode. Dans erop los en leer danskunsten onder de knie te krijgen in de Dance class mode waar 160 dansroutines worden aangeboden.

Van alle dans performances kunnen beeldopnames en foto’s worden gemaakt, die gemakkelijk te delen zijn via Facebook en Twitter. Via PlayStation®Store vul je je collectie eenvoudig aan met nieuwe hits en moves, zodat oneindig op dansmoves kan worden geoefend.

Platform: PS3™
Release: 17 oktober 2012
Ontwikkelaar: Londen Studio
Genre: Moves games
Prijs: € 29,99 (aanbevolen consumenten adviesprijs)
Leeftijd: 15 – 45 jaar
Aantal spelers: 1 – 20 spelers

Colorfone introduceert nieuwe hoesjes voor iPhone

Van smartphone naar groot scherm