in

Trust lanceert compleet assortiment accessoires voor iPad Mini

Naar aanleiding van de iPad Mini launch van Apple, presenteert Trust als eerste merk in Europa een volledige lijn iPad Mini accessoires. Als u het geluk hebt deze feestdagen een iPad Mini te mogen uitpakken, dan kunt u niet zonder de accessoires van Trust om het allerbeste uit uw iPad Mini te halen. Om uw iPad Mini te beschermen tegen krassen, stof en vuil hebt u de Trust Anti-Shock bubble sleeve for 7″ tablets nodig. Deze duurzame sleeve heeft een schokbestendige binnenkant met zachte bubbels en is verkrijgbaar in grijs, blauw en roze.

Als u uw iPad Mini op een stijlvolle manier bij u wilt dragen, kies dan de Trust Hardcover skin & folio stand for iPad Mini in één van de klassieke designs: bruin, zwart, croc wit en croc zwart. Deze aantrekkelijke folio case met zachte binnenbekleding kan eenvoudig worden veranderd in een kijkstandaard. Het luxe materiaal beschermt uw iPad Mini volledig, terwijl u nog steeds de functies van uw iPad kunt gebruiken dankzij de openingen voor de knoppen, de aansluitingen en de camera.

Voor degenen die de voorkeur geven aan de Apple-look heeft Trust de Smart case & stand for iPad Mini in zwart, grijs en rood uitgebracht. Deze smart case met magneetsluiting kan worden opgevouwen tot een standaard met twee kijkhoeken: staand en liggend. De case beschermt de voor- en achterkant van uw iPad Mini, terwijl u nog steeds de functies van uw iPad kunt gebruiken dankzij de openingen voor de knoppen, de aansluitingen en de camera.

Als u niet op zoek bent naar een complete beschermende case heeft Trust ook de Screen Protector 2-pack for iPad Mini en de Silicone Backcover for iPad Mini. Beide producten bieden voldoende bescherming tegen krassen.
 
Veel bestaande Trust-accessoires zijn ook geschikt voor de iPad Mini: stylus-pennen, reinigingspakketten, luidsprekers en hoofdtelefoons. Bezoek www.trust.com/ipadmini voor een overzicht van alle Trust-accessoires voor de iPad Mini. Alle Trust-accessoires voor iPad Mini zijn nu verkrijgbaar.

Teufel Ultima 40 Mk2: bestseller nu nog ultiemer

Turtle Beach brengt officiële Nintendo Wii U™ gaming headset