in

LittleBigPlanet™ Karting

Klaar voor de start? Sackboy™ kruipt achter het stuur van razendsnelle karts in LittleBigPlanetTMKarting. Met brullende motoren race je door de favoriete thema’s uit de wereld van LittleBigPlanet™ en gebruik je allerlei gadgets om jezelf naar de eerste plek te scheuren. LittleBigPlanet™Karting bevat een unieke verhaallijn en is zowel alleen als met 7 anderen tegelijk te spelen in de verschillende speltypes, waaronder de storyline, battle, splitscreen of online-multiplayer. LittleBigPlanet™Karting verschijnt op 7 november exclusief voor PlayStation®3.

..

In de storyline nemen Sackboy en Sackgirl het op tegen hun vijanden “The Hoard”, die achter de prijzen van Craftworld aan zitten. Sackboy en Sackgirl scheuren er met gierende banden achteraan om de prijzen terug te halen.Online kun je de strijd aangaan met 7 vrienden via PlayStation®Network. Dit kan natuurlijk ook gewoon thuis met elkaar via split screen tot maximaal 4 spelers.

Een eigen circuit bouwen en delen
De LittleBigPlanet games staan vooral bekend om de grote achterban en de enorme hoeveelheid user generated content, waardoor er eindeloos op de miljoenen creaties gespeeld kan worden. In LittleBigPlanet Karting vind je een aantal simpele, krachtige en bekende gereedschappen waarmee je je eigen circuits maakt, unieke ‘power-ups’ ontwerpt en je kart kunt aanpassen. Zo ontstaan er nieuwe circuits die je kunt delen, spelen en beoordelen met de gehele community.

Bekijk de trailer

Eigenschappen
• Platform: PlayStation®3 (PlayStation®Move Functionaliteit, Compatibel met PlayStation Eye)
• Release:7 november 2012
• Ontwikkelaar: United Front Games
• Genre: Racing
• Prijs: € 59,99 (consumenten adviesprijs)
• Leeftijd: 7+
• Aantal spelers: 1 – 4 (Online 2 – 8)

Ontdek nieuwe perspectieven met de inspirerende Nikon D5200

Sharp introduceert audiosysteem met Airplay