in

Xtreamer richt zich op de prijsbewuste mobiele gebruiker

Xtreamer bekend van het produceren van mediaspelers voor een breed publiek annonceert voor het eerst een smartphone: de 5” Aiki voor € 199,- Met de Aiki richt Xtreamer zich op de prijsbewuste consument die zelf alle vrijheid wil behouden met een smartphone en niet de allerlaatste, meest geavanceerde technologie nodig heeft. De Aiki is voorzien van roottoegang zodat de gebruiker zelf de keuze heeft wat hij/zij installeert en niet vast zit aan allerlei standaarden.

..

Unieke propositie
De Xtreamer Aiki is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd ten einde een unieke prijs/kwaliteit verhouding te hebben. Met het unieke prijspunt van € 199,- maakt Xtreamer 5” smartphones bereikbaar voor een grote doelgroep. Er zijn zeker smartphones met hogere en betere specificaties op de markt, echter het uitgangspunt van Xtreamer is het afstemmen van de functies tegenover een zeer goede betaalbare prijs. Xtreamer speelt hierbij in op zowel het lagere besteedbare inkomen als het aantal mensen dat zelf een telefoon wil kopen en hier zelf het abonnement voor wil uitzoeken. Ze willen niet vastzitten  aan lange, dure en ondoorzichtige contracten.

Specificaties
Met een beeldscherm van 5” speelt Xtreamer in op de trend van steeds grotere schermen. Het scherm heeft een resolutie van 480 * 800 met een 5 punts capacitief scherm.
Met Android 4.0.3 heeft Xtreamer één van de laatst beschikbare Android software voorgeïnstalleerd. Ook zijn er diverse apps geïnstalleerd zodat de consument direct aan de slag kan en niet onnodig veel tijd hoeft te besteden aan het selecteren van de basis apps.
De Aiki is standaard voorzien van 4Gbit RAM + 32 Gbit Rom. Bovendien is het voor de eindgebruiker zelf mogelijk om te kiezen hoeveel geheugen hij of zij extra erin wil door zelf een extra micro sd kaart te plaatsen. Met de tools van Xtreamer is het tevens mogelijk om deze sd kaart als primair in te stellen.

De 1 GHz processor MTK6575 kan alle veel voorkomende taken moeiteloos aan, evenals het spelen van games. Op de website www.xtreamermobile.com/nl wordt dit getoond. De camera is 5.0 MP, het is mogelijk om dit via software te upgraden naar 12 MP. Voor de batterij is er gekozen voor de 2200mAh. Hierdoor is het mogelijk om de telefoon te hele dag te gebruiken zonder extra te laden. En in stand-by is deze batterij genoeg voor meerdere dagen. Het gewicht bedraagt 220 gram inclusief batterij.

Root toegang en over the air updates
De Xtreamer Aiki wordt geleverd met complete rootttoegang zodat mensen zelf eenvoudig de telefoon kunnen aanpassen zoals ze willen. Ook wordt ClockWorkMod standaard van fabriek geleverd zodat het eenvoudig is herstel, installatie en onderhoud procedures te doen die niet mogelijk zijn met de meeste andere telefoons. Ook de over de air updates zorgen ervoor dat de eindgebruiker alle flexibiliteit heeft. Voor het updaten hoeft geen connectie meer gemaakt te worden met een pc. Meer informatie over deze bijzondere mogelijkheden van de Aiki is te vinden op de website: www.xtreamermobile.com/nl.

Verkrijgbaarheid
De Xtreamer Aiki is vanaf begin december beschikbaar in zwarte en witte uitvoering. Ze zijn ondere verkrijgbaar bij Dixons, Dynabyte, PDAshop.nl en smartphoneshop.nl voor € 199,- inclusief BTW.
 
Over Xtreamer
Xtreamer is een Koreaans bedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van mediaspelers (www.xtreamer.net).  Met verkooppunten in meer dan 30 landen en een forum van ruim 90.000 mensen wereldwijd heeft Xtreamer zich de laatste tijd ontwikkeld als de trendsetter op het gebied van mediaspelers. Door het steeds toevoegen van nieuwe features en het in eigen beheer produceren is Xtreamer in staat unieke, technisch hoogwaardige producten op de markt te brengen tegen een concurrerende prijs. De slogan “Why Pay More?” is hier dan ook een logisch gevolg van.

Marvel Avengers™: Battle for Earth nu verkrijgbaar

Sony Xperia J vanaf nu verkrijgbaar