in

Copaco Nederland start met distributie Gigabyte Technology

Vanaf heden zal Copaco Nederland het moederborden-assortiment van Gigabyte Technology aanbieden in de Nederlandse IT markt. Door Copaco Nederland als distributeur toe te voegen gaat Gigabyte Technology naar een marktmodel waarin stabiliteit en beschikbaarheid centraal staan. Met dit samenwerkingsverband zal Copaco haar assortiment componenten verstevigen.

..

Gigabyte heeft een indrukwekkende line-up moederborden die zich strekt van budget modellen voor systeemintegratie tot de zwaarste modellen voor multimedia, gaming en workstation gebruik.

Alle Gigabyte moederborden zijn met de hoogste zorgvuldigheid ontworpen en geproduceerd. Het is daarom dat Gigabyte het laagste uitvalpercentage en de hoogste kwaliteit service kan garanderen. Alle moederborden van Gigabyte Technology worden geleverd met 3 jaar garantie en service.

Over Copaco N.V.
Copaco N.V. is distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). De onderneming levert met circa 400 medewerkers onder andere computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële- en consumentenelektronica en services.

Over Gigabyte Technology
Gigabyte Technology is wereldwijd een toonaangevende speler op de IT markt. Naast moederborden fabriceert Gigabyte Technology onder andere notebooks, tablets, videokaarten en systeemkasten.

Tomb Raider packshot

Transcend lanceert compacte USB 3.0-Hub met een Fast Charging Poort voor o.a. de iPad