in

Samenwerking dServe met warenhuisketen Selfridges

Het gerenommeerde Engelse warenhuis Selfridges, in Nederland het moederbedrijf van De Bijenkorf, heeft de verkooprechten verkregen voor een nieuwe serie Android 4.0 tablets van het bedrijf dServe.

Directeur Erik Dik: “Deze serie biedt een uitgebalanceerde mix van krachtige prestaties, ergonomische vormgeving en is aangenaam licht van gewicht.” Het Nederlandse bedrijf dServe introduceert drie tablets: van 7, 9. 7 en 10.1 inch, allemaal uitgerust met een krachtige processor voor snel gebruik van Apps, HD video’s en muziekbibliotheek. De standaard 4 gigabyte opslagruimte kan worden uitgebreid tot 32 GB. Alle tablets hebben een frontcamera, ook te gebruiken als webcam.

dServe is een relatief jong bedrijf, opgericht in 2009, dat zich specialiseert in IT-producten. De policy is om concurrerend te zijn met de grote merken door lagere prijzen. Tot voor kort opereerden zij voornamelijk op de BtoB markt maar met deze serie wordt ook de particuliere gebruiker benaderd.
Erik Dik: “Het is een dynamische tijd in de tablet-wereld, iedere week komt er wel weer een nieuw model. Dat een internationaal groot bedrijf als Selfridges voor onze producten kiest, geeft ons de zekerheid dat we op de goede weg zitten wat betreft prijs en kwaliteit.”

Voor meer informatie zie www.dserve.com

Transcend lanceert compacte USB 3.0-Hub met een Fast Charging Poort voor o.a. de iPad

Smart As™ brengt braintainment op de PlayStation®Vita