in

ASUS desktops en All-in-One PC’s nieuw in het assortiment van Copaco

Copaco breidt per direct haar assortiment uit met desktops en All-in-One PC’s van ASUS. Met de toevoeging van ASUS Desktops en All-in-One PC’s aan het assortiment, geeft Copaco haar resellers nog meer keuze in hoogwaardige oplossingen.

ASUS produceert producten in vrijwel elke denkbare categorie van informatietechnologie, inclusief PC componenten en randapparatuur. ASUS is ’s werelds nummer 1 fabrikant van moederborden en videokaarten. Het innovatieve vermogen en de kwaliteit van de producten vormen de sleutel tot het succes.

Paul van Keulen, Product Manager bij Copaco Nederland: “Met de toevoeging van Asus All-in-One PC’s en desktops bieden we onze klanten een vrijwel compleet ASUS assortiment. Naast de notebooks, ultrabooks en tablets kan de reseller nu ook alle complete systemen bij Copaco bestellen. Naar verwachting zullen met name de All-in-One PC’s een groei gaan doormaken met de komst van Windows 8.”

Milan Rado, Marketing Manager bij ASUS Benelux over de samenwerking met Copaco: “Als distributiepartner heeft Copaco zich bewezen als betrouwbaar en herkent groeipotentieel waar anderen dat laten liggen. ASUS en Copaco vertonen een gelijkenis als het aankomt op marktstrategieën en bedrijfsfilosofieën. Voor onze desktops en All-in-One PC’s zijn wij niet slechts op zoek gegaan naar een conventionele distributeur. Wij wilden een “totaalpartner”. Een partij die ons merk op de juiste wijze weet te vertegenwoordigen en onze kwaliteitseisen en service gerichte instelling nastreeft. Copaco heeft dit al waargemaakt met onze PC componenten. Wij vertrouwen erop dat we samen een toegevoegde waarde op de markt zullen hebben.”

Nintendo kiest Vidyo

Transcend onthult ultra-snelle ESD200 USB 3.0 externe Solid State Drive