in

HTC introduceert verbeterde versie topmodel: HTC One X PLUS

HTC kondigt vandaag de HTC One X PLUS-64 GB aan, een vernieuwde versie van de HTC One X. Het toestel beschikt over HTC Sense 4+ en draait op Android 4.1 Jelly Bean. De HTC One X PLUS combineert de betere afwerking van het design, de super camera en de sublieme audio-ervaring van de HTC One serie met betere prestaties, een langere levensduur van de batterij en meer intern geheugen.

We brengen de HTC One serie naar een hoger niveau met de introductie van de nieuwe HTC One X PLUS”, vertelt Mark Moons, executive director Mediterranean and Benelux. “Onze klanten kunnen profiteren van supersnel internetten, een nog betere camera en een verbeterde entertainmentervaring met Beats Audio.

Prestaties, verlengde batterijduur en opslag

Met een nieuwe 1,7-GHz quad-core NVIDIA Tegra 3-processor en 64 GB intern geheugen, heeft de HTC meer snelheid en kracht dan ooit tevoren en is de HTC One X PLUS de meest geavanceerde Android-telefoon van dit moment. Met de telefoon kun je sneller surfen op internet, probleemloos gamen met mooiere beelden en kun je nog sneller downloaden zodat je de telefoon nog gemakkelijker onderweg kunt gebruiken. Naast verbeterde snelheid, bevat de HTC One X PLUS uitgebreide accuprestaties door een 2040 mAh batterij die je meer tijd geeft om te telefoneren, te surfen op het web en te genieten van muziek en video’s.

Camera, muziek en films

De combinatie van uitgebreide cameramogelijkheden van de HTC One X en een reeks slimme functies ondersteund door HTC Sense 4+ zorgen voor een hoogwaardige mobiele ervaring. De onlangs geïntroduceerde Self Portrait-modus op de front camera zorgt voor hoge kwaliteit foto’s door het intuïtief herkennen van gezichten onder verschillende hoeken en het toepassen van subtiele verbeteringen aan huid en ogen. Twee nieuwe weergavemogelijkheden in de galerij stellen je in staat afbeeldingen en video’s weer te geven en ze te groeperen afhankelijk van waar en wanneer ze genomen zijn. De integratie van Dropbox geeft toegang tot 25 GB gratis opslagruimte*, zodat het bewerken, opslaan en delen van foto’s en video’s vanuit de cloud gemakkelijk is.

Beats Audio is exclusief beschikbaar op de HTC-telefoons en levert subliem geluid van studiokwaliteit zoals de artiest het bedoeld heeft met een verbeterd audio-profiel. Dit zorgt voor heldere zang en gedetailleerde hoge tonen voor muziek, games, films en video. Hierdoor wordt de ervaring van het luisteren naar muziek nog beter.

De HTC One X PLUS geeft door HTC Watch 2.0 beschikking over honderden films en is daarmee interessant voor zowel de echte als de casual filmliefhebber. De nieuwe video-hub, een toevoeging van HTC Sense 4+, zorgt ervoor dat je nu al je video’s op een enkele plaats kunt verzamelen.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC One X PLUS zal vanaf half oktober beschikbaar zijn in Nederland. De consumentenadviesprijs van het toestel is 675 euro.

*Vanaf activatie is de 25GB Dropbox opslag 2 jaar gratis voor gebruikers die voor eind 2013 registreren

Buffalo Technology lanceert MiniStation Air

Wii U al uitverkocht bij Game Mania