in

GALAXY Pocket: de kracht van Android™ 2.3 voor een betaalbare prijs

Samsung brengt in het tweede kwartaal de GALAXY Pocket in Nederland uit. Met de betaalbare GALAXY Pocket brengt Samsung de smartphone voor nog méér mensen binnen handbereik. 

Met een gewicht van nog geen 100 gram en 1,2 cm dun is de GALAXY Pocket makkelijk bij je te dragen. Vanzelfsprekend is de Android 2. 3 smartphone ook prettig in het gebruik. Samsungs verbeterde TouchWiz gebruikersinterface zorgt ervoor dat je soepel door de menu’s loopt. Via handige widgets heb je direct toegang tot veelgebruikte functies. Teksten invoeren gaat sneller en nauwkeuriger dan voorheen. Dat is ideaal als je bijvoorbeeld iets wilt opzoeken op het internet of snel een bericht wilt sturen.
Op het 2,8 inch grote scherm kun je websites, foto’s en video’s perfect bekijken. Met 3 GB aan opslagruimte voor bestanden zoals MP3-muziek, foto’s, video’s en applicaties heb je meer vrijheid dan ooit. De Samsung app MMM geeft toegang tot de nieuwste Movies, Music en Media waar en wanneer het jou uitkomt. Wil je naar de radio luisteren? Met de ingebouwde FM-radio kun je direct afstemmen op jouw favoriete zender.
De GALAXY Pocket is de snelste smartphone in zijn klasse. Dankzij de 832 MHz processor reageert de smartphone direct op je opdrachten, kun je meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en werken zelfs de zwaarste applicaties prima. Ook internetten en bestanden downloaden gaat snel met Wi-Fi en de HSDPA  3.6 verbinding.
Je contacten zijn met de GALAXY Pocket altijd dichtbij. ChatOn – een app die je kunt downloaden uit Samsung Apps – brengt al je vrienden en bekenden op één plek bij elkaar, van welk platform zij ook gebruik maken. Zo kun je heel eenvoudig berichten versturen, met meerdere mensen tegelijkertijd gesprekken voeren en content delen, zoals foto’s, video’s en afspraken.
De Samsung GALAXY Pocket is vanaf het tweede kwartaal van 2012 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 139,- incl. BTW.

Sitecom’s X4 Gigabit Router is de “best verkochte router” in Nederland

Strijd, vernietiging en complete chaos in de nieuwe Twisted Metal