in

Trust heeft topgeluid voor uw notebook met de 3-in-1 Rayo Speaker

Voor kwaliteitsgeluid op uw notebook komt Trust met de Rayo Stereo Notebook Speaker. Deze slanke, aluminium speaker is op 3 manieren te gebruiken: horizontaal, verticaal of bevestigd aan uw scherm.Trust introduceert een nieuwe speaker waarmee u in een handomdraai uw notebook van hoge geluidskwaliteit voorziet. De Rayo Stereo Notebook Speaker is een fraaie aanwinst voor uw notebook en is dankzij een slim ontwerp overal te gebruiken.

Door zijn slanke vorm is de Rayo speaker op 3 manieren te gebruiken. Met een speciale clip is de speaker eenvoudig aan het notebookscherm te bevestigen. Dit is vooral erg handig wanneer u met uw notebook op schoot zit. Heeft u wel een bureau of tafel tot uw beschikking dan kunt u speaker ook zowel horizontaal als verticaal in de meegeleverde houder plaatsen
 
Het compacte formaat (slechts 31 x 204 x 25 mm) en de stevige, aluminium behuizing maken de Rayo Speaker uitermate geschikt voor op reis. Een extra voordeel is dat u geen netstroom nodig hebt, alleen een USB-poort. Sluit de Rayo speaker aan met slechts één kabel en u hebt direct audio van hoge kwaliteit op uw notebook.
 
De Trust Rayo Stereo Notebook Speaker is binnenkort verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.trust.com/18068.
 
Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust Rayo Stereo Notebook Speaker – € 19,99

Dag van de zelfstandige: NETGEAR geeft zzp’er IT-advies

Devil May Cry HD collection