in

Sitecom presenteert een 450N-router met Sitecom Cloud Security

De nieuwe WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 is de nieuwste ultramoderne router van Sitecom met een draadloze snelheid tot wel 450 Mbps, Simultaneous Dual-Band en Sitecom Could Security waarmee browsen veiliger dan ooit wordt. Sitecom presenteert de eerste Wireless Gigabit Router met Sitecom Cloud Security en ondersteuning van de 450N-standaard: De hoogwaardige WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 werkt moeiteloos samen met de nieuwste entertainmentapparaten zoals internet-tvs, gameconsoles en smartphones, speelt audio- en videobestanden probleemloos af en vertraagt niet tijdens het gamen.

Met Simultaneous Dual-Band zendt de router gelijktijdig draadloze signalen uit via de standaard 2,4 GHz frequentie en de minder drukke 5 GHz frequentie met een snelheid tot wel 450 Mbps. In een handomdraai kan een razendsnel draadloos netwerk worden gecreëerd om breedband internet, bestanden en randapparatuur te delen. De unieke veiligheidsfunctionaliteit van Sitecom, Sitecom Cloud Security, zorgt ervoor dat alle aangesloten apparaten beschermd worden tegen internetcriminaliteit tijdens het browsen.
     
WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6
RRP 129,99 euro

Sitecom Cloud Security
De WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 is uitgerust met Sitecom Cloud Security, waarmee alle apparaten van het thuisnetwerk worden beveiligd, zoals desktop-PCs, notebooks, tablets, smartphones, gameconsoles, mediaspelers, smart-tvs en Blu-ray-spelers. Het zit ingebouwd in de router en werkt samen met de krachtige Sitecom-servers om de gebruiker ten alle tijden te beschermen, zonder updates te installeren. Sitecom Cloud Security bestaat uit vier onderdelen die bescherming bieden tijdens het browsen: Antivirus/Antimalware (beschermt tegen computervirussen, spyware en adware), Anti-phishing (beschermt tegen internetfraude en identiteitsdiefstal), URL blocking (beschermt tegen schadelijke websites) en Ad blocking.

Snelheid en bereik
Beide draadloze frequenties maken gebruik van de Wireless-N-standaard, waarbij de frequentie van 2,4 GHz een snelheid tot 300N biedt en de frequentie van 5 GHz een snelheid tot 450N. De WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 is voorzien van vijf interne antennes voor een draadloos bereik op 3 verdiepingen, maar ook in de tuin en op het balkon. De WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 beschikt over vier gigabitpoorten voor optimale prestaties binnen het bekabelde netwerk met snelheden tot 1000 Mbps en is daarmee ideaal voor breedbandinternet en veeleisende toepassingen zoals downloaden, streamen en online gaming.

Simultaneous Dual-Band
Met de WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 kunnen gebruikers profiteren van Simultaneous Dual-band, dat zowel de standaard 2.4 GHz frequentie als de minder drukke 5 GHz frequentie gebruikt. Hiermee kunnen gebruikers browsen op internet via de 2,4 GHz-band en tegelijkertijd HD-videos en andere media streamen via de 5 GHz-band, zonder de verbinding te verslechteren.

Opslagapparaten en printers delen
De WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 is voorzien van een USB-poort waarmee eenvoudig een extra apparaat op de router kan worden aangesloten en in het hele netwerk worden gedeeld. Dit is met name handig voor gebruikers die een printer vanaf verschillende computers willen aansturen of een USB-opslagapparaat willen delen zodat iedereen de opslagruimte van het netwerk kan gebruiken.
“Out-of-the-box”-beveiliging
De WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 is “out-of-the-box” beveiligd met het WPA2-beveiligingsprotocol dat het thuisnetwerk beschermt tegen misbruik. Met de OPS-toets (One Push Set-up) kan de gebruiker met een druk op de knop een beveiligd draadloos netwerk creëren.

Automatische firmware-update en IPv6 ready
Met de gratis, automatische firmware-updates van Sitecom ontvangt de gebruiker altijd op tijd de nieuwste softwareverbeteringen. Gebruikers van Sitecom ontvangen automatisch een bericht van de webbrowser waarmee de nieuwe firmware met slechts twee keer klikken kan worden gedownload en geïnstalleerd. Zodra Internet Protocol versie 6 (IPv6) wordt toegepast bij de Internet Service Providers (ISPs), wordt ook de router via een automatische firmware-update naar IPv6 bijgewerkt.

De nieuwe Sitecom WLR-6000 Wireless Gigabit Router 450N X6 is nu verkrijgbaar en voorzien van de uitgebreide 10-jarige garantie van Sitecom.

Dag van de zelfstandige: NETGEAR geeft zzp’er IT-advies

Devil May Cry HD collection