in

Devil May Cry HD collection

Devil May Cry, Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition voor het eerst samen in één box remastered in high definition en inclusief vele extra’s!
Vanaf 3 april verkrijgbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3

De Devil May Cry HD collection bevat de drie originele Devil May Cry games (Devil May Cry, Devil May Cry 2 en Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition) voor het eerst samen in één box in high definition.

Met in de hoofdrol Dante, één van de meest iconische videogame-karakters van het laatste decennium. De DEVIL MAY CRY HD COLLECTION bevat alle award-winnende gameplay en stijl in prachtige geremasterde HD graphics, zit vol met extra’s en bevat Trophies en Achievements om te verdienen.

Devil May Cry debuteerde in 2001 en drukte gelijk zijn stempel op het actiegenre. De game veroverde de harten van gamers wereldwijd dankzij de uiterst stijlvolle, over de top actie, en bad boy en ultieme anti-held Dante. De zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader genaamd Sparda. Als half mens, half demoon dankt Dante zijn vaardigheden en krachten aan demonen uit de oudheid. Hij doet er alles aan om kwaadaardige krachten te bestrijden en de mensheid te redden van de ondergang.

Devil May Cry 2 verscheen in 2003 en focust op Dante en zijn duivelse en bijzonder lenige partner Lucia. Samen proberen ze een gevaarlijke machtswellusteling te stoppen. Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition is de definitieve versie van Devil May Cry 3. Inclusief vele verbeteringen, zoals de mogelijkheid om ook in de huid te kruipen van Dante’s tweelingbroer Vergil en de toevoeging van Bloody Palace Mode en Turbo Mode.

Belangrijkste kenmerken:

·     De iconische, demonische actieheld keert terug – Speel als Dante, een van de meest iconische videogame-karakters van het laatste decennium.
·     Verbeterde visuals – Fantastische, gotische actie volledig geremastered in HD, met verbeterde textures en widescreen ondersteuning.
·     Vele extra’s – Devil May Cry HD collection bevat veel nieuwe content voor zowel de fans van het eerste uur als nieuwkomers.
·     Verdien Trophies en Achievements – Behaal nieuwe doelen en geniet van een extra drijfveer om de adembenemende actie van Devil May Cry nogmaals te beleven.
 
Genre: Action – Platform: Xbox 360 – Publisher: Capcom – Ontwikkelaar: Capcom – Distributie: Global Distributie, Hoogvliet – PEGI classificatie: 16 – Releasedatum: 3 april 2012
Consumentenadviesprijs Xbox 360: € 39,99
Consumentenadviesprijs PlayStation 3: € 39,99

Bepaal je eigen spel met EA Sports Fifa Street NU in de winkel

Sony werkt aan nieuwe tablet met Tegra 3-chip