in

Laat zien voor wie je bent met de Trust Stylus Pen – Football edition

In juni barst de voetbalgekte weer los tijdens het EK in Polen en Oekraïne en Trust zorgt ervoor dat u alvast helemaal in de stemming komt met de Stylus Pen – Football Edition. Het EK 2012 komt dichterbij en het duurt niet lang meer of heel Europa is in de ban van het voetbal. Wanneer het zover is wilt u natuurlijk overal laten zien dat u achter het nationale elftal staat.

Met de nieuwe Stylus Pen – Football Edition van Trust laat u zelfs met uw tablet of smartphone zien dat u supporter bent.
 
Deze speciale stylus pen voor aanraakschermen is namelijk getooid met de vlag en nationale kleuren die tijdens het EK door onze helden worden gedragen; een must voor alle tablet en smartphone bezitters met een voetbalhart. Trust heeft aan voetbalfans uit meerdere landen gedacht, want de stylus pen is er in 10 uitvoeringen: Nederland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Portugal, Zweden, Denemarken en, alvast voor het WK 2014, Brazilië.
 
Met de stylus pen heeft u zeer precieze bediening van het aanraakscherm, zodat u nooit buitenspel staat en elke pass op de juiste plek aankomt. Uw iPad of tablet krijgt nieuwe, creatieve mogelijkheden: maak eenvoudig tekeningen en schetsen of schrijf uit de vrije hand.
 
De Stylus Pen ligt net zo makkelijk in de hand als een normale pen en is ook geschikt voor uw iPhone of smartphone, dus perfect voor het spelen van games als Draw Something! Het zachte, rubberen uiteinde garandeert een krasvrije bediening zonder hinderlijke vingerafdrukken en de klem op de pen bevestigt u de stylus eenvoudig aan een tablet hoes of tas, klaar voor de volgende wedstrijd.
 
De Trust Stylus Pen – Football edition is binnenkort verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.trust.com/18354.
 
Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust Stylus Pen – Football edition – Nederland – € 14,99

Windows 8-tablets in oktober te koop

De nieuwe iPad