in

Acer breidt zijn populaire reeks netbooks uit

Acer breidt zijn populaire reeks netbooks uit met de nieuwe Aspire One 725 – Optimale high-definition multimediabeleving.

De Aspire One 725 combineert een smaakvolle, elegante look met krachtige prestaties en biedt gebruikers overal waar ze zijn een prachtige visuele beleving van hun multimedia. Films, games, fotos en videos maken met deze mooie netbook echt indruk, dankzij het prachtige HD-beeld en de perfecte gebruikersbeleving.
 
De Aspire One 725 valt op, en niet alleen vanwege zijn prestaties. De netbook heeft namelijk een prachtig glanzende glitterklep en is verkrijgbaar in de kleuren Caribbean Blue en Volcanic Black. De matte afwerking van de polssteun in de kleur van de klep geeft een plezierige indruk en gaat vingerafdrukken en vegen van de handen tegen. De netbook is minder dan 2,5 cm dik, weegt circa 1,2 kg en past gemakkelijk in een handtas of rugzak. En dankzij het 11,6-inch grote scherm is kijkcomfort gegarandeerd.
 
Deze nieuwe netbook is voorzien van een zeer helder Acer CineCrystal™-beeldscherm met led-achtergrondverlichting, HD-resolutie en een beeldverhouding van 16:9, en is dus de ideale keuze voor zowel entertainment als productiviteit. 
  
Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, kan het apparaat via de HDMI-poort snel worden aangesloten op een HDTV, breedbeeldscherm of videoprojector om HD-videos op groter formaat weer te geven.
En voor videochats en videovergaderingen of fotograferen is er de Acer HD CrystalEye-webcam, met Acer Video Conference Manager om de beeldkwaliteit te verbeteren en het delen van fotos, documenten en het beeldscherm mogelijk te maken!
 
De Aspire One 725 kan alle taken moeiteloos aan dankzij AMD APU Fusion-technologie, een AMD C-processor en een AMD Radeon™ HD 6290 grafische kaart, plus ondersteuning van de nieuwste grafische standaarden en real-time beeldverwerking en randverscherping.
 
De Aspire One 725 is niet alleen optimaal geschikt voor webbrowsen en het moderne visuele digitale universum, maar kan tevens alledaagse taken zoals e-mail, chat, fotoweergave, documentbewerking en multitasking efficiënt afhandelen, zelfs bij zware toepassingen.
Specificaties van de Aspire One 725
– Besturingssysteem: Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit2 Service Pack 1
– Kleurkeuze: Volcanic Black en Caribbean Blue
– Afmetingen en gewicht: 285 (B) x 202 (D) x 23,5 (H) mm 1,20 kg met 4-cels accu (maximale werkduur van meer dan 5 uur)
– Processor en chipset: AMD C-Series dual-core processor C-60 / AMD A68M Fusion™ Controller Hub
– Geheugen: 4 GB DDR3-werkgeheugen
– Beeldscherm: 11,6-inch HD 1366 x 768 pixels, Acer CineCrystal™ tft lcd-scherm met led-achtergrondverlichting en hoge helderheid (200 nit)
– Grafische voorzieningen: ATI Radeon™ HD 6290 grafische kaart
– Opslag: Harde schijf: 500 GB / Multi-in-1 kaartlezer voor SD™, MMC, MS, MS PRO, xD
– Audio: High-definition audio-ondersteuning; twee ingebouwde stereoluidsprekers; compatibel met MS-Sound; Ingebouwde analoge microfoon
– Webcam: Acer CrystalEye-webcam 
– Draadloze verbinding en netwerken WLAN: 802.11a/g/n Wi-Fi CERTIFIED™ / Ondersteuning voor Acer SignalUp™ draadloze technologie / WPAN:1 Bluetooth® 4.0+HS / LAN: Fast Ethernet

Zoom in op de zomer met Canon Powershot SX cashback actie

Pioneer lanceert nieuwe versterkers en super audio CD-spelers