in

Transcends SATA III 6Gb/s SSD720 Solid State Drive

Geniet van krachtige prestaties en grote opslagcapaciteiten met Transcends SATA III 6Gb/s SSD720 Solid State Drive.

Transcend Information, Inc. (Transcend), wereldwijde leider in opslag en multimedia producten, kondigt met trots de buitengewone prestaties en nieuwe verhoogde capaciteit van de volgende generatie SATA III 6Gb/s SSD720 externe harde schijf (SSD) aan. Gebouwd met toonaangevende 24nm toggle-mode MLC NAND chips en vanaf heden beschikbaar in extra hoge capaciteiten tot 512Gb, start een computer uitgerust met SSD720 sneller op, speelt games vloeiend af en verbetert de algehele systeem responsiviteit.
Dankzij het volledig benutten van de nieuwste SATA III specificaties en aandrijving door een krachtige SandForce controller, behaalt de SSD720 indrukwekkende achtereenvolgende lees/schrijf overdrachtssnelheden tot wel 560MB/540MB per seconde, en razendsnelle 4k random write files tot 86,000 IOPS. Deze buitengewone prestatie vertaalt zich in extreem lage reactietijden, waardoor zware grafische programmas als Adobe Photoshop, Première CS5 en AutoCad 2011, in slechts 3 seconden kunnen worden opgestart. Bestanden worden tot wel 3 keer sneller voltooid met ultra lage access latencies, waardoor de SSD720 de ideale vervanging is voor de standaard, draaiende hard schijven (HDDs). 
Om aan de wensen van opslagintensief computergebruik te voldoen en de voordelen van SSDs als een alternatief voor HDDs toe te lichten, zijn Transcends SSD720 vanaf heden ook verkrijgbaar in 512GB capaciteit; voldoende ruimte om besturingssystemen, toepassingen en nog veel meer op te slaan. Omhuld door een 7mm super dun, lichtgewicht metalen behuizing, bevat de SSD720 geen bewegende onderdelen, biedt het een erg laag stroom verbruik en ongelofelijke weerstand tegen schokken en vibraties. Deze kenmerken samen zorgen voor een koele, geluidsloze werking, hoge betrouwbaarheid, verhoogde efficiëntie, en een lange batterijlevensduur voor ultrabooks, netbooks en laptops.
Naast ongelofelijke prestaties en grote capaciteit, ondersteunt de SSD720 Native Command Queuing (NCQ), wat het uitvoeren van ontvangen lees- en schrijfcommandos optimaliseert. Dankzij ondersteuning van TRIM, S.M.A.R.T. en Error Correction Code (ECC) functies wordt een lange levensduur gegarandeerd met behoud van optimale schrijfsnelheden en voorkomt het langdurige SSD slijtage. Door middel van buitengewone betrouwbaarheid en achterwaartse compatibiliteit met SATA II (3Gb/s) en SATA I (1.5 Gb/s) voldoet Transcends SATA III 6Gb/s SSD720 aan de toekomstige behoeften van de snel groeiende markt voor lichtgewicht SSDs met hoge snelheden en lage stroom consumptie.
Transcends SSD720 is beschikbaar in de capaciteiten 64GB (114,50 EUR), 128GB (189,50 EUR), 256 GB (349,50 EUR) en 512 GB (474,95 EUR), en worden ondersteund door een 3-jarige garantie. Genoemde prijzen zijn adviesprijzen. 

Volledige versie Nokia Transport beschikbaar; Nokia Drive en Nokia Maps krijgen update

Kurio – Dé tablet voor families en kids