in

Transcend upgrade haar industriële SDHC productlijn met een hogere capaciteit en SLC Flash upgrade

Transcend, wereldwijde leider in opslag en multimedia producten, kondigt vandaag zowel een nieuwe capaciteit voor haar industriële SDHC Class 10  alsmede een SLC Flash upgrade in de “Ultimate” SDHC150 SDHC Class 10 productlijn aan.

In vergelijking met standaard SDHC kaarten hebben industriële SDHC kaarten een hogere duurzaamheid, grotere werkzame temperatuurrange en geoptimaliseerde R/W prestaties voor industriële applicaties die vaak blootgesteld zijn aan extreme werk omgevingen.
Industriële SDHC Class 10 Kaarten
De onlangs gelanceerde industriële SDHC Class 10 kaarten zijn nu verkrijgbaar in de 16 GB capaciteit, wat er voor zorgt dat data-intensieve industriële systemen voordeel hebben van de verhoogde duurzaamheid en prestaties van industriële opslag. De Transcend industriële SDHC kaarten bieden een uitstekende temperatuur flexibiliteit van -40°C tot 85°C, weerstand tegen schokken en vibratie, en een laag energieverbruik waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in industriële SD uitgeruste apparaten, zoals: handheld barcode lezers, POS terminals, in-vehicle reclame en entertainment, medische informatica, set-top boxes, bewakingssystemen, draagbare navigatie systemen en nog veel meer.
“Ultimate” SDHC150 Class 10 Kaart
Transcends “Ultimate” SDHC150 Class 10 kaarten worden nu geproduceerd met behulp van de merknaam 32nm SLC NAND Flash chips voor betere prestaties, extra lange levensduur en duurzame stabiliteit. De met SLC uitgeruste SDHC-kaarten zijn voorzien van hoge schrijf/wis cycli en voldoen aan de kleine form-factor eisen van hoge-resolutie digitale opnameapparaten, zoals: auto-DVRs, surveillance systemen en high-end digitale cameras die een stabiele werking vereisen onder veeleisende omstandigheden.
Om extra zekerheid te bieden, ondergaan Transcends industriële SDHC-kaarten uitgebreide betrouwbaarheids testen en zijn ze voorzien van een ingebouwde Error Correction Code (ECC) dat bij gegevensoverdracht het geheugen controleert en corrigeert op geconstateerde fouten. De industriële temperatuur SDHC Class 10 kaarten en “Ultimate” SDHC150 Class 10 kaarten zijn voorzien van de top-of-the-line Class 10 speed rating, die een minimale lees/schrijf snelheid van 10MB/s garandeert met behoud van het hoogste stabiliteitsniveau. Transcends industriële SDHC Class 10 kaarten zijn nu beschikbaar in de capaciteiten 4GB , 8GB en 16GB.

Gunstige resultaten voor Konami Digital Entertainment

Vaderdag 2012: Sitecom-gadgets die het leven van iedere vader gemakkelijk maken