in

De magie ligt in jouw handen met Sorcery

Exclusief voor gebruik met PlayStation® Move. De nieuwe actie- en avonturengame Sorcery ligt vanaf 23 mei in de winkel. In deze game, ontwikkeld door Santa Monica Studio/The Workshop, word je een echte tovenaar in het Faerie Kingdom. Er zijn games die leuk zijn met PlayStation®Move en er zijn games die er echt voor ontworpen zijn. Sorcery hoort bij deze laatste.

De magie ligt tijdens de hele game in jouw handen: de PlayStation®Move controller wordt namelijk letterlijk een toverstaf!

Als tovenaarsleerling Finn strijd je zij aan zij met de kat Erline om uit de handen te blijven van de boosaardige Nightmare Queen, die ermee dreigt het Faerie Kingdom in een eeuwige nacht te veranderen. Op je speurtocht doorkruis je verschillende magische werelden en kom je oog in oog te staan met legers vijanden en eindbazen. Dit doe je door toverspreuken te gebruiken en toverdrankjes achterover te slaan met de PlayStation®Move-bewegingscontroller die je bewegingen perfect weergeeft in de game. Je gebruikt de toverspreuken niet alleen in de gevechten, maar ook om puzzels op te lossen, bruggen te repareren en deuren te openen. Hocus Pocus… Na enige oefening waan je je een echte tovenaar!

Platform: PlayStation®3
Ontwikkelaar: Santa Monica Studio / The Workshop
Accessoires: PlayStation®Move-bewegingscontroller (vereist), PlayStation®Move Navigation controller en PlayStation®Eye camera
Genre: Actie/Avonturengame
Prijzen: Game alleen: 39,99 euro*
– Bundel met PS®Move, PS®Eye en Navigation®controller: € 79,99*
– Bundel met PS3 en PS®Move, PS®Eye en Navigation®controller: € 299,99*
Spelers:    1
Leeftijd:    12+
Release:    23 mei 2012

*maximum aanbevolen consumentenprijs

“Dead Island™ – Game of the Year Edition”

De Metro: Last Light – Enter The Metro short film