in

Deze zomer cool gamen met de gloednieuwe draagbare Ice White PSP-E1000

Portable gamen op de PSP-E1000 wordt binnenkort nóg cooler met de komst van de gloednieuwe kleur Ice White.

Voor precies € 99,99 (adviesprijs) is de Ice White PSP-E1000 vanaf zijn geplande lancering in juli onmisbaar voor een zomer lang gamen en de beste manier om toegang te hebben tot het complete aanbod PSP-games. Met een geweldige reeks bijbehorende PSP Essential-titels die voor € 9,99 (adviesprijs) over de toonbank gaan, is dit dé console voor mobiel gamen waarmee je voor een betaalbare prijs geniet van meeslepende game-ervaringen van topklasse.
De lijst PSP Essential-titels biedt gamers van alle leeftijden niet alleen de voordelige prijs, maar ook de kwaliteit game-ervaringen en de grootste franchises waar PlayStation om bekendstaat. Twee van de op dit moment verkrijgbare titels die perfect te spelen zijn op de gloednieuwe Ice White PSP zijn InviZimals en InviZimals: Shadow Zone.
De eerste twee afleveringen in deze succesvolle InviZimals-reeks maken gebruik van AR, zodat je de magische monsters die overal om je heen leven letterlijk kunt opjagen, vangen, verslaan, aanpassen en ruilen.
Een andere geweldige PlayStation-favoriet die beschikbaar is voor jouw nieuwe Ice White PSP, is EyePet, het innovatieve concept waarmee kinderen er met hun EyePet op uit kunnen trekken en met behulp van de PSP-camera en de Magic Card hun omgeving kunnen verkennen en ontdekken.
De best geprijsde mobiele spelconsole met een brede reeks games voor een bescheiden prijs: de gloednieuwe Ice White PSP-E1000 is een absolute musthave voor een zomer lang gamen.

Sony introduceert Xperia go

Far Cry 3 E3 teaser trailer