in

Limited edition CALL OF DUTY: BLACK OPS II gaming headsets

Een nieuwe lijn ‘ state of the art’ Ear Force Headsets exclusief ontworpen voor de meest hooggespannen entertainment lancering van het jaar.

Turtle Beach, pioniers en marktleiders in de gaming headset categorie, introduceert een nieuwe lijn exclusieve ontworpen limited edition Call of Duty®: Black Ops II Ear Force headsets. Speciaal ontworpen en geoptimaliseerd om de beste audio-ervaring voor de hooggespannen entertainment lancering van Call of Duty: Black Ops II te garanderen, wordt deze uitzonderlijke line-up line gepreviewed op Turtle Beach’s Electronic Entertainment Expo (E3) booth, in het Los Angeles Convention Center, South Hall #2447.  
Turtle Beach, Activision Publishing, Inc. en prijzen-winnende gameontwikkelaar Treyarch werken op ieder aspect van de line-up samen – van het uiterlijk ontwerp van iedere model tot de unieke mogelijkheden – om zo kwaliteit en compatibiliteit op de meeste grote platformen aan te bieden. Net als tijdens de zeer succesvolle lancering van de Call of Duty®: Modern Warfare® 3 headset modellen van vorig jaar, werk Turtle Beach opnieuw nauw samen met Activision om een uitgebreide mix van marketing, media en retail initiatieven uit te rollen om de nieuwe line-up te ondersteunen. 
“Turtle Beach is vereerd om samen met Treyarch en Activision aan een nieuwe line headsets te werken voor de release van Call of Duty: Black Ops II,” aldus Bob Picunko, Chief Marketing Officer bij Turtle Beach. “ Of je nu een hardcore multiplayer gamer bent of een casual, mobile speler, het doel tijdens de ontwikkeling van deze de nieuwe headsets is om spelers de game te laten horen zoals de ontwikkelaar dat bedoeld heeft.”
The Call of Duty: Black Ops II Ear Force line-up is vervaardigd met de laatste videogame audiotechnologie en bestaat uit vijf producten; de Ear Force TANGO, de Ear Force SIERRA, de Ear Force X- RAY, de Ear Force KILO en de Ear Force EARBUDS. Ieder gelimiteerde editie kent een unieke aantal features, speciale verpakking, bonus content en prijsstelling, geschikt voor casual gamers tot uiterst serieuze, competitieve spelers. Deze modellen zijn speciaal ontworpen om de audio-ervaring van iedere missie en elk denkbaar scenario van de epische gameplay van Call of Duty®: Black Ops II tot leven te brengen met de techniek van morgen. 
Ear Force TANGO – De top van line-up, de Tango headset, biedt Call of Duty: Black Ops II fans een slick, premium design, gecombineerd met Bluetooth, Wireless Dolby Surround Sound en programmeerbare presets voor de ultieme audio ervaring op Xbox 360 en PlayStation 3. The Tango kan worden uitgerust met unieke Call of Duty: Black Ops II voice prompts en exclusieve audio presets speciaal ontworpen samen met Treyarch om een unieke game-ervaring neer te zetten. Spelers hebben tevens de optie om gepersonaliseerde presents te configureren, om de chat, microfoon audio en game aan te passen, voor verschillende gamescenario’s. Aanvullend beschikt de Tango‘s draadloze radio over Turtle Beach’s nieuwe dual band Wi-Fi technologie en is dankzij de oplaadbare batterij goed voor 15 uur onafgebroken gameplay. 
Ear Force SIERRA – Geoptimaliseerd voor professionele toernooien en competitieve online gameplay, kan de Sierra Programmable Dolby Surround Sound headset eveneens uitgerust worden met Call of Duty: Black Ops II presets, samen met de optie te wisselen met gepersonaliseerde presets. Het Sierra model kent een strak ontwerp, uitgerust met LED backlit touch control mogelijkheden en limited edition Call of Duty: Black Ops II speakerplaatjes voor Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Bovendien beschik het Sierra model over voice morphing techniek zodat spelers hun stemmen kunnen vervormen, Sonic Lens met sound field expander-technologie om geluid van bijvoorbeeld vijandelijke voetstappen te vervormen of juist af te stompen, en de Ear Guard met Blast Limiter technologie om de intensiteit van de overdonderende geluid van explosies en schietgevechten desgewenst te limiteren. 
Ear Force X-RAY – Uitgerust met een strak design en de laatste technologie, levert het dual band, draadloze X-Ray model Call of Duty: Black Ops II spelers een geoptimaliseerde Dolby Surround Sound ervaring voor Xbox 360 en PlayStation 3. Uitgerust met een oplaadbare batterij en dynamische Chat Boost technologie, kunnen spelers in stijl en met comfort tot en met 15 uur met vrienden aan een stuk door blijven spelen. 
Ear Force KILO – Voor Call of Duty: Black Ops II gamers die een betaalbare, hoogwaardige stereo ervaring zoeken, staat het nieuwe USB gekoppelde Kilo model, met zijn krachtige 50mm speakers en versterkte stereo geluid, voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC platforms prima zijn mannetje. Spelers hebben snel toegang tot belangrijke gaming audio controls, zoals chat en gamevolume, en ervaren verbeterde diepte en realisme dankzij de Bass Boost van de koptelefoon. 
Ear Force EARBUDS – De Ear Force Earbuds vormen de ideale audio-oplossing voor gamers die toegewijd zijn aan Call of Duty: Black Ops II en genieten van premium audiokwaliteit terwijl ze aan het gamen, chatten of naar muziek aan het luisteren zijn, op hun mobiele telefoons of tablets. De inwendige microfoon produceert kristalheldere communicatie voor handsfree bellen of chatten tijdens online gaming, terwijl de eargels en het ontwerp geoptimaliseerd zijn om omgevingsgeluid te filteren en optimaal comfort te garanderen.

Winkelstraten kleuren oranje

KONAMI kondigt line up aan van 2012 E3