in

Shimano gaat Mio Cyclo Serie distribueren

Nieuwe distributiepartner versterkt positie MiTAC in de fietsmarkt.

MiTAC Europe, internationale leverancier van GPS-systemen, kondigt trots nieuwe distributiepartner Shimano aan voor de Mio Cyclo Serie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Noorwegen, Finland en Zweden. Met deze nieuwe productlijn richt Mio zich op de fietsmarkt, met fietsnavigatiesystemen voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser.  
Dankzij de partnerovereenkomst wordt de  Mio Cyclo serie, momenteel bestaande uit de Mio Cyclo 300 en de Cyclo 305 HC, aangeboden bij de belangrijkste fietswinkels in landen waar Shimano een eigen saleskantoor heeft gevestigd. “We zijn zeer enthousiast om met Shimano samen te werken voor de distributie van onze nieuwe Mio Cyclo serie en kijken uit naar een sterk en langdurig partnership. Shimano heeft een jarenlange ervaring in distributie naar fiets- en sportwinkels en kent alle specifieke behoeftes van dit kanaal. De kracht van Shimano ligt onder andere in hun unieke winnaarsmentaliteit en we zijn ervan overtuigd dat we de juiste partner hebben gekozen om de Mio Cyclo serie te introduceren in de markt. Samen zijn wij zeker in staat om de beste ervaring op het gebied van fietsnavigatie te bieden .” aldus Piet Deschuymer, VP Sales & Marketing Europa.
Marc van Rooij, President Shimano Europe: “Mio laat met hun eerste fietsnavigatiesysteem direct zijn innovatieve karakter zien. Het bedrijf sluit daarom naadloos aan bij onze strategie om producten en diensten te leveren die echt iets toevoegen voor de enthousiaste fietser.”
Meer informatie over Mio Cyclo Serie is te vinden op ww.mio.com/cyclo

Zombie Horde met Lollipop Chainsaw trailer

Sony komt met dual-SIM smartphone Xperia tipo dual