in

Volledige versie Nokia Transport beschikbaar; Nokia Drive en Nokia Maps krijgen update

Waar je ook gaat of staat deze lente en zomer, met Nokia weet je precies hoe je er heen reist, wat er te doen is en hoe laat je bus gaat. Vanaf nu zijn namelijk Nokia Transport en updates voor Nokia Drive en Nokia Maps beschikbaar, die van je Nokia de meest complete reisplanner en navigatiehulp ooit maken.

Met de auto op weg naar Frankrijk? Nokia Drive is vanaf nu offline te
gebruiken. Wil je weten met welke metro je in Rome het snelst bij het
Colosseum komt? Nokia Transport laat het je zien.

De belangrijkste verandering die we in Nokia Drive hebben doorgevoerd, is de mogelijkheid om volledig offline en dus gratis te navigeren. Zonder verbinding te maken met internet plan je nu routes en kun je deze ook tijdens je reis bijstellen. Zeker in het buitenland bespaar je hiermee aanzienlijk op je kosten voor mobiel internet. Ook loop je geen risico meer om met weinig of geen netwerkdekking te verdwalen.
 
Verdwaald in een vreemde stad of op zoek naar een leuk restaurant of café? Dan zijn de kaarten van Nokia Maps het ideale hulpmiddel. En heb je zelf geen Nokia-telefoon, maar wil je toch gebruikmaken van Nokia Maps? Surf dan op de browser van je smartphone of tablet naar m.maps.nokia.com. Voor gebruikers van iOS- en Android-toestellen is voor Nokia Maps sinds kort zelfs gesproken wandelnavigatie beschikbaar via een HTML5-webapp.

Windows 8-tablets in oktober te koop

De nieuwe iPad