in

“T-Wireless Black” Platinum-editie en een speciale “co-op” Duo Pack

In een seizoen dat bol staat van de coöperatieve games en de sportgames, en met het EK voetballen en de Olympische zomerspelen, lanceert Thrustmaster een vernieuwde versie van haar beroemde draadloze gamepad voor de pc en de PlayStation®3, en biedt ze de gamepad ook aan als een pack met twee controllers.

Deze bestseller van Thrustmaster begint aan een nieuwe zegetocht onder de naam “T-Wireless Black” Platinum-editie.

Deze gamepad, waarvan de Platinum-editie voor minder dan € 20 (inclusief btw) wordt aangeboden, heeft prachtige specificaties: hij is compatibel met zowel de PlayStation®3 als de pc, is draadloos en werkt met de 2,4 GHz technologie. Met een gebruiksduur van meer dan 50 uur op slechts drie AAA-batterijen is deze gamepad uitstekend geschikt voor de meest lange gamesessies.

Ook aan comfort is alle aandacht besteed: beide grepen zijn met antislip-materiaal bekleed en de twee mini-sticks met rubber. Hierdoor is deze gamepad een nauwkeurig en comfortabel apparaat, wat zeer op prijs wordt gesteld tijdens het gamen, en met name bij intensieve sessies.

Technisch gezien zit de T-Wireless Black boordevol geavanceerde technieken: de gamepad is volledig programmeerbaar en alle knoppen kunnen worden verwisseld dankzij de exclusieve “Mapping”-functie. Hij is voorzien van een “Home”-knop voor het bedienen van de menus op een PlayStation®3 en hij wordt automatisch gesynchroniseerd met de ontvanger voor een gebruiksvriendelijke ervaring bij het gamen met meerdere spelers. Deze feature is, net als de lange gebruiksduur van de batterijen, het resultaat van R&D door Thrustmaster naar de communicatie tussen gamepad en ontvanger. Door deze communicatie te optimaliseren, kan de laatste verbinding worden opgeslagen in het geheugen, is er geen storing meer met andere apparaten die de 2,4 GHz-band gebruiken, en, misschien wel het belangrijkste, gaan de batterijen zo lang mee.

De T-Wireless Black komt in juni op de markt en krijgt een adviesprijs van € 19,99 inclusief btw.

En waarom niet meteen twee van deze fantastische gamepads aanschaffen: de “T-Wireless Duo Pack”?

Thrustmaster durft te voorspellen dat de T-Wireless Black zeer gewaardeerd gaat worden voor het samen gamen. Daarom biedt zij een bundel van twee gamepads aan: de T-Wireless Duo Pack. Deze bundel bevat twee gamepads van het type T-Wireless Black zoals hierboven beschreven, maar met een bijzonderheid. De ene gamepad is diepzwart en de andere is helwit zodat spelers met een eigen kleur kunnen gamen. Games, al of niet geïnspireerd door de Europese voetbalkampioenschappen of de Olympische spelen, hebben nu de perfecte accessoire voor het winnen in de virtuele stadions op de PlayStation®3 en de pc.

USB-monitor – in alle eenvoud

Darksiders II Collector’S komt naar België en Nederland