in

RIM presenteert de BlackBerry Curve 9320

Een nieuwe, stijlvolle smartphone voor de actieve social media gebruiker. Research in Motion kondigt vandaag een nieuwe smartphone aan voor de actieve social media gebruikers. De nieuwe BlackBerry® Curve™ 9320 smartphone beschikt over alle belangrijke BlackBerry messaging en social features die ervoor zorgen dat mensen met elkaar in contact kunnen blijven.

Deze smartphone biedt eveneens een 3G-connectie en kan daarbij rekenen op een lange batterijduur zodat gebruikers het beste uit hun dag kunnen halen.

“De nieuwe BlackBerry Curve 9320 is eenvoudig in gebruik en zo ontworpen dat gebruikers altijd in verbinding staan met hun vrienden en familie,” aldus Carlo Chiarello, Executive Vice President, Smartphone Business bij Research In Motion. “De nieuwe BlackBerry Curve 9320 zal vooral populair zijn bij consumenten die voor het eerst voor een smartphone kiezen en ook voor bestaande BlackBerry Curve gebruikers die extra snelheid en functionaliteit in huis willen halen.”
 
De BlackBerry Curve 9320 heeft alles in huis voor gebruikers die in contact willen blijven met hun omgeving. Het toestel beschikt over een speciale BBM™ toets waarmee het populaire mobiele sociale netwerk van RIM in een oogwenk te gebruiken is. Daarnaast heeft het toestel ook het beste toetsenbord in zijn categorie om snel en gemakkelijk te kunnen typen. Dankzij de ingebouwde FM-radio kunnen gebruikers naar hun favoriete radiozenders luisteren zonder dat hiervoor een data plan of het gebruik van data services nodig is. De smartphone heeft ook 3G-connectiviteit aan boord en beschikt over een lange batterijduur waardoor gebruikers tot wel 7 uur spreektijd hebben of tot wel 30 uur kunnen luisteren met hun koptelefoon naar muziek of de FM-radio.
 
Gebruikers kunnen bovendien met deze smartphone gemakkelijk in real time verbinding maken met hun sociale netwerken met de vooraf geïnstalleerde apps voor Facebook® en Twitter®. Ook de nieuwe Social Feeds 2.0 app is op voorhand geïnstalleerd zodat gebruikers tegelijkertijd updates kunnen plaatsen op meerdere sociale netwerken, en ook updates kunnen ontvangen van verschillende nieuwsbronnen (RSS). De social apps en instant messaging apps vormen zo één geheel. De geïntegreerde camera van de BlackBerry Curve 9320 beschikt over een flitser, ondersteunt het opnemen van video’s en dankzij de ingebouwde GPS kunnen de foto’s ook getagd worden inclusief de locatie.
 
De BlackBerry Curve 9320 beschikt over het nieuwe BlackBerry® 7.1 besturingssysteem met nieuwe functionaliteiten zoals Mobile Hotspot en Wi-Fi® calling (waar deze beschikbaar zijn*). Parental Controls is een gloednieuw, on-device feature, dat eenvoudige opties biedt aan ouders om hen te helpen hun kinderen te beschermen door de toegang tot bepaalde functies, features en applicaties te beperken.

USB-monitor – in alle eenvoud

Darksiders II Collector’S komt naar België en Nederland