in

Nieuwe draadloze dual band gigabit router van TP-LINK biedt hogere snelheden en een groter bereik

TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, kondigt vandaag zijn nieuwe TL-WDR4300 N750 Concurrent Wireless Dual Band Gigabit Router aan. Deze router zorgt voor een betrouwbare online multimediabeleving van hoge kwaliteit. Met snelheden tot 450Mbps en gelijktijdige dual-band functionaliteit, kunnen gebruikers nu muziek beluisteren, HD-video bekijken, games spelen en foto’s uitwisselen, zonder bang te hoeven zijn dat de draadloze verbinding wegvalt.

Nu meer en meer mensen online media-intensieve applicaties gebruiken, wordt een betrouwbare draadloze verbinding nog belangrijker. Mensen willen niet alleen online gaan, maar ook online blijven.
 
Met een snelheid tot 300 Mbps op 2,4Ghz en gelijktijdig 450Mbps op 5GHz, is de TL-WDR4300 N750 het beste wapen om interferentie op het draadloze netwerk te voorkomen. Doordat allerlei apparatuur thuis of op kantoor werkt op de 2,4GHz-band – denk aan draadloze telefoons, magnetrons, bluetooth-apparaten en zelfs het draadloze netwerk van de buren – is de kans groot dat het draadloze netwerk trager wordt. Maar met de veel minder drukbezette 5GHz-band zijn er veel meer kanalen vrij om data te verzenden en te ontvangen. Webbrowsen op de 5GHz-band en een snelheid van 450Mbps om HD-video te streamen gaat dan ook veel gemakkelijker.
 
Met een gigabit WAN-poort en vier gigabit LAN-poorten ondersteunt de TL-WDR4300 N750 een robuust en buitengewoon snel draadloos netwerk, ideaal voor vertragingsgevoelige toepassingen zoals HD-media en online gaming, Met de ingebouwde gigabit switch en hardwarematige NAT-functie beschikt de draadloze router  over krachtige voorzieningen voor dataverwerking. Daarnaast zijn er twee USB-poorten voor het aansluiten van een externe harde schijf of een ander USB-opslagapparaat voor de backup en het delen van bestanden.
 
Beschikbaarheid en prijs
De TL-WDR4300 N750 is per direct leverbaar tegen een adviesprijs van € 84.99 inclusief BTW.

Far Cry 3 E3 teaser trailer

Winkelstraten kleuren oranje