in

Sonos SUB nu verkrijgbaar

Adembenemend geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren. Vult elke kamer met diep, glashelder HiFi-geluid. Draadloos, eenvoudig te installeren. Sluit feilloos aan op het complete Sonos-systeem. Overal neer te zetten of neer te leggen – zelfs plat onder een bank of bed.

Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen, kondigt vandaag de SONOS SUB aan, een overweldigend mooie draadloze subwoofer die het hele Sonos Wireless HiFi System ongeëvenaard dichtbij de muziekbeleving brengt zoals deze bedoeld is: diep en intens.
 
De SUB is verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak voor € 699. Een matzwarte uitvoering van de SUB is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor € 599.
 
De SUB werkt alleen met Sonos-componenten met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met: CONNECT, ZP90 of ZP80.
 
Kenmerken van de SONOS SUB

Volledig digitale geluidskwaliteit. Via het hoogwaardige DSP (Digital Signal Processing) doen de filterinstellingen, de actieve EQ en de vertragingscorrectie digitaal hun werk zonder verlies aan kwaliteit of energieverbruik.

• Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers. Deze zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen zonder dat de behuizing meetrilt.

• Tweewegs akoestische poort. Speciaal getuned voor een optimaal akoestisch volume van de SUB en een krachtige basresonantie.

Twee digitale versterkers van klasse D drijven de SUB aan. Deze zijn perfect afgestemd op de speakers en de akoestiek van een kamer. De behuizing is gemaakt van kunststof van een hoge kwaliteit om akoestisch dode wanden en een maximum intern luchtvolume te creëren. De afmetingen van de SUB zijn 402 x 158 x 380 mm met een gewicht van 16 kg. De volledige specificaties, details en video zijn te vinden op www.sonos.com/SUB.

De Latitude E6420 XFR bedwingt de Mount Everest

Historisch dieptepunt in consumentenvertrouwen