in

HTC One X uitgeroepen tot beste smartphone van 2012

Vakjury en publiek kiezen voor HTC One X. De HTC One X is bekroond met de titel ‘Best Smartphone 2012’. HTC ontving hiervoor vandaag een Graham Award uit handen van de juryvoorzitter. De Graham Awards zijn een initiatief van telecomblad Connexie en de Telegraaf Media Groep. Via internet brachten meer dan 6.000 mensen hun stem uit op telefoons in verschillende categorieën. Daarnaast gaf een vakjury, bestaande uit journalisten en experts haar oordeel.

De HTC One X kwam daarbij als beste smartphone naar voren. De HTC One V werd bovendien uitgeroepen tot ‘Best Feature Phone 2012.

HTC onthulde de HTC One X in februari op het Mobile World Congress als onderdeel van de One-serie waar ook de HTC One V deel van uitmaakt. Met dit nieuwe portfolio telefoons introduceerde HTC de ultieme mobiele ervaring gecombineerd met een iconisch ontwerp, een superieure camera en hoge geluidskwaliteit met Beats Audio. Met de HTC One X was HTC bovendien de eerste fabrikant die een telefoon met een quadcore processor aankondigde en leverde. De HTC One X blijkt succesvol en kreeg eerder al het predikaat ‘Best Getest’ van ComputerTotaal en werd benoemd tot ‘Editors Choice’ van WinMag. Daarnaast won het toestel een Mobile Industry Award 2012 voor beste nieuwe telefoon.

Mark Moons, Regional Director Benelux over de bekroning van de HTC One X: “We zijn trots dat het publiek en de vakjury de HTC One X heeft verkozen tot beste smartphone van 2012. We wisten dat we met het toestel iets bijzonders op de markt brachten en dat is met deze award bevestigd. HTC blijft er met iedere innovatie naar streven een uitzonderlijke mobiele ervaring naar de gebruiker te brengen. Daarbij worden de beleving van muziek en het kunnen maken en delen van hoogwaardige beelden steeds belangrijker. Met de HTC One X komen we tegemoet aan de hoge eisen die consumenten op dit gebied hebben.” 

Met de HTC One V brengt HTC top-end design naar een aantrekkelijke smartphone. Door het iconische aluminium design heeft het toestel een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Experts en het publiek beloonden deze telefoon dan ook met de award voor ‘Best Feature Phone 2012’.

Graham Awards
De Graham Awards werden in 2008 voor het eerst uitgereikt en zijn vernoemd naar de uitvinder van de telefoon Alexander Graham Bell. Dit jaar vond het event plaats in het Koetshuis van Kasteel Nyenrode.

Microsoft: Geen plannen voor eigen telefoon

Expendables 2!