in

Bereid je voor op het podium!

Behaal jij de eerste plaats met Summer Stars?
Klaar voor de start…af! De zomer laat nog even op zich wachten, maar met Summer Stars waan je je in hartje zomer. Summer Stars is een sportspel voor de hele familie en is vanaf 17 mei a.s. beschikbaar voor Xbox 360® (compatible voor Kinect™ voor Xbox 360), PlayStation®3 met PlayStation®Move-ondersteuning, en Wii™.

Maak een topsporter van jezelf met de uitdagende en uitgebreide carrièremodus. De multiplayer modus voor maximaal vier spelers garandeert urenlang speelplezier voor je familie en vrienden.
    
Met meer dan 18 verschillende disciplines en uitdagingen bevat Summer Stars een hele reeks van zomersporten. Je kunt je talent bewijzen in disciplines als Triple Jump, mountainbiken, duiken of hardlopen en een topatleet worden in de carrière modus. In de multiplayer modus kun je het direct opnemen tegen drie vrienden of familieleden via split screen waarmee een pakkende “nog één keer spelen” ervaring wordt gegeven. Met Summer Stars beslis je zelf over hoe fysiek je game wordt bij het spel: de game ondersteunt traditionele arcade-stijl controles, evenals motion control via Kinect voor Xbox 360, PlayStation Move of Wii.
 
Summer Stars laat spelers een verscheidenheid aan events ervaren, speciale uitdagingen en wedstrijden aangaan op mooie locaties, inclusief Londen, de omgeving voor de Olympische Zomerspelen en bekende stadions en arena’s uit de hele wereld.

Laatste aflevering van the Making of Risen™ 2: Dark Waters

Bowers & Wilkins introduceert de P3 hoofdtelefoon