in

Acer presenteert de Aspire M5

Acer verlegt wederom de grenzen van mobiel computergebruik met een indrukwekkende familie Ultrabooks die zeker haar stempel zal drukken op de toekomst.

De gloednieuwe Aspire M5-serie biedt ongeëvenaarde prestaties, gemak, verbindingsmogelijkheden en accuwerktijd.
De Aspire M5 is dun, licht en doet wat hij belooft, en is verkrijgbaar in een 14-inch en 15-inch uitvoering. Daarmee vertegenwoordigt deze computer een nieuw tijdperk in directe bruikbaarheid en onbegrensde mobiliteit.
 
De Aspire M5 is een opvallende verschijning, hoe je het ook bekijkt. Niet alleen het ultradunne en slimme ontwerp is geweldig, maar ook de krachtige processoren en grafische voorzieningen, de geavanceerde audiotechnologie en de probleemloze verbindingsmogelijkheden maken indruk. 
Wat meteen opvalt is de nieuwe metaal-zilveren bovenkant, die perfect aansluit bij de drastisch herziene beeldschermtechnologie: het frame is volledig geïntegreerd, waardoor de beeldschermbehuizing 30% dunner is en futuristisch oogt. De strakke lijnen, geometrische vormen en ronde hoeken dragen allemaal bij aan de minimalistische, ultrastijlvolle look and feel.
 
Het ontwerp huisvest daarnaast krachtige prestaties op alle gebieden. De NVIDIA GeForce GT640M grafische kaart met 1 GB DDR5-geheugen levert haarscherpe prestaties en ondersteunt PhysX, dat in games zorgt voor meer gedetailleerde effecten, waardoor het gamen nog sneller en soepeler verloopt. De ondersteuning van Microsoft DirectX 11 garandeert filmachtige geometrische details, perfecte gladde curves en levensechte animatie.
De Acer Aspire M5-serie is voorzien van derde-generatie Intel Core-processoren, die zorgen voor dynamische verwerkingskracht, sneller multitasken en een lager stroomverbruik.
 
De algehele gebruikservaring draait om snelheid. Met Acer Green Instant-On start de computer in 1,5 seconde op vanuit de slaapstand. En Acer Instant Connect scant en registreert automatisch de meestgebruikte toegangspunten, zodat gebruikers binnen slechts 2,5 seconde verbonden zijn met internet – vier maal sneller dan met conventionele methoden.
 
Acer loopt voorop wat betreft dunne en lichte computers. Dat betekent dat ondanks de slechts 20 mm dikke behuizing de Aspire M5 toch is voorzien van een optisch station, een chiclet-toetsenbord inclusief achtergrondverlichting (op zowel de 14-inch als 15-inch modellen) en een numeriek toetsenblok (alleen op 15-inch modellen). Dit zorgt voor een professionele uitstraling en comfortabel typen, en is bovendien eenvoudig in gebruik.
 
Een grote harde schijf biedt voldoende ruimte voor de opslag van grote bestanden en dankzij de geïntegreerde solid state drive kan de computer vrijwel zonder vertraging worden opgestart. Een configuratie met alleen een SSD is ook verkrijgbaar. De zeer duurzame SSD zorgt voor snellere bestandstoegang, langere accuwerktijd en een stillere werking.
 
Zoals het een echte Timeline betaamt, biedt deze Ultrabook een accuwerktijd van 8 uur, zodat de gebruiker met een enkele acculading een volle dag productief kan zijn of kan genieten van multimedia.

Nieuwe HTC Desire C biedt premium design en kraakhelder geluid met Beats Audio

Sly Cooper: Thieves in Time komt naar PlayStation Vita