in

Rotel introduceert de 12-Serie

Muzikaliteit, gebruiksgemak en ultieme prestaties ontmoeten elkaar. Via je smartphone of tablet met het uiterste gemak de woonkamer vullen met muzikale beleving. Dat was het uitgangspunt toen Rotel begon met de ontwikkeling van de nieuwe 12-serie. Een serie bestaande uit zes stijlvolle producten, welke naadloos passen binnen uw interieur.

Meer dan 50 jaar ervaring en kennis in het ontwikkelen van audio- en hifi componenten brengt Rotel samen in de nieuwe 12-serie. Deze serie omvat alle muzikale mogelijkheden die de hedendaagse digitale wereld te bieden heeft. Niet alleen een CD-speler maar ook een USB-aansluiting, internetradio en audio streaming behoren tot de mogelijkheden.
Met de 12-serie, bestaande uit zes stijlvolle producten, kunt u zelf het pakket samenstellen afgestemd op uw persoonlijke muziekkeuze. De Rotel App maakt van uw tablet of smartphone de ultieme afstandbediening, waardoor u optimaal geniet van uw muziekcollectie. Dankzij de meegeleverde Bluetooth verbinding kunt u gemakkelijk streamen naar de Rotel vanaf bijvoorbeeld een PC of Macbook.

De Rotel 12-serie levert fraaie prestaties met een stijlvol design. Dankzij de vele aansluitingen, eenvoudige bediening en streaming mogelijkheden via de Rotel App is de 12-serie klaar voor de toekomst.

Sitecom introduceert nieuwe USB 3.0-hub

Een oranje sportzomer met Vita Audio