in

Een oranje sportzomer met Vita Audio

De zomer van 2012 belooft een spannende te worden voor de sportliefhebber. Ook na het voor Oranje teleurstellend verlopen EK voetbal staan er nog genoeg mooie evenementen op de agenda. In Frankrijk zijn de renners net onderweg in de Tour, met dit jaar maar liefst achttien Nederlanders aan de start.

En eind juli beginnen natuurlijk de Olympische Spelen in Londen. Niet iedereen kan en wil echter de hele zomer achter zijn televisie doorbrengen. Vita Audio biedt uitkomst.

Met de knaloranje handzame radio R1 geniet je namelijk in stijl van alle topsport die deze zomer op het programma staat. De radio’s van Vita Audio zijn met zorg geproduceerd en dat is terug te horen in de sublieme geluidskwaliteit. Bovendien zorgt de handgemaakte casing met oranje pianolak voor een extra oranjegevoel.

Door zijn intuïtieve bediening is de R1 net zo gemakkelijk te bedienen als een iPod. Met de optionele draagtas (Carry Pack) en oplaadbare batterij (Battery Pack) kun je de radio ook draadloos gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld in de tuin of het park genieten van de zon, zonder dat je iets van de wedstrijden hoeft te missen.

De oranje uitvoering van de R1 is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van €279,-. Meer informatie over de R1 is hier te vinden: http://www.ruarkaudio.com/products/r1-overview

Binnenkort ondergaat Vita Audio een naamsverandering, vandaar dat de link hierboven verwijst naar een website met de nieuwe naam Ruark Audio. De productinformatie blijft hetzelfde.

Android 4.0 nog altijd niet wijd verspreid

Hitman: Absolution Deluxe Professional Edition