in

PSA Peugeot Citroën kiest TomTom

PSA Peugeot Citroën kiest TomTom als leverancier van kaarten en van navigatie- en verkeersinformatie — PSA Peugeot Citroën (PSA) kiest TomTom als wereldwijde leverancier van locatie- en navigatiecontent en –diensten voor zijn infotainmentsysteem. Vanaf 2015 kunnen Peugeot- en Citroën-rijders genieten van een perfecte navigatie-ervaring.

Dit dankzij de kaarten van de hoogste kwaliteit, de geroemde realtime verkeersdienst TomTom HD Traffic en de superieure navigatiesoftware.
 
“De samenwerking met een van de grootste autoproducenten van Europa is uiteraard geweldig”, zegt Harold Goddijn, Chief Executive Officer TomTom. “De combinatie van al onze kaarten en verkeers- en navigatie-expertise biedt TomTom een unieke positie in de automotive-branche. De samenwerking met PSA is het bewijs dat ons modulaire productenaanbod tegemoetkomt aan de vraag naar flexibiliteit in state-of-the-art componenten voor locatie- en navigatieoplossingen.”    
 
Belangrijkste kenmerken van de TomTom-oplossing voor de PSA-groep: hoogwaardige TomTom-navigatiesoftware; hoge kwaliteit kaarten voor meer dan dertig landen in Europa en Latijns-Amerika;
HD Traffic biedt de snelste routes wanneer er een file staat, met meer dekking en frequentere updates dan van welke andere provider ook; TomTom Places voor lokaal zoeken naar interessante locaties en de routebeschrijving ernaartoe; TomTom Danger Zones geeft automobilisten waarschuwingen voor gevaarlijke wegsituaties, houdt ze geïnformeerd en vergroot de veiligheid tijdens autoritten.

Canon introduceert de kleine en gebruiksvriendelijke EOS M

Streamcast BT bluetooth module