in

Medion introduceert PC met X-Vorm

MEDION introduceert op 25 juli met de nieuwe X-PC MEDION MD 8732 een echte blikvanger in de ALDI-filialen. De x-vormige en compacte pc levert krachtige prestaties in een unieke designbehuizing van geanodiseerd aluminium.

Dankzij de HDMI en VGA aansluiting kan de MEDION X-PC niet alleen aan een monitor worden aangesloten maar ook aan de tv in de woonkamer. HDMI zorgt daarbij voor het doorgeven van het HD-signaal in haarscherpe kwaliteit. Met de SPDIF-aansluiting kunnen bovendien geluidsbestanden zonder kwaliteitsverlies naar een hifisysteem worden verstuurd.

De MEDION X-PC heeft een krachtige AMD Dual-Core APU met geïntegreerde grafische kaart (AMD E2-1800 APU met AMD Radeon™ HD 7340-videokaart). Hierdoor kunnen gebruikers allerhande uitdagingen, zoals HD-video’s, muziek, foto’s en internet, zonder problemen aan. Het uitgebreide 4 GB DDR3 SDRAM-werkgeheugen maakt daarnaast snel en energie-efficiënt multi-tasken mogelijk.

Op de grote harde schijf met een capaciteit van 320 GB is meer dan genoeg plaats voor foto’s, films en muziekbestanden. Aan de bovenzijde van de behuizing is bovendien een MEDION data bay 3 ingebouwd voor externe 2,5” MEDION HDDrive2Go! Een Superspeed (niet bij levering inbegrepen) harde schijf waarmee razend snel via USB 3.0 gegevens van externe opslagmedia kunnen worden uitgewisseld of de opslagcapaciteit kan worden vergroot. Via de geïntegreerde kaartlezer kunnen vanaf alle gangbare geheugenkaarten bestanden worden bekeken of geïmporteerd. Dankzij een USB 3.0-poort en 6 extra USB 2.0 poorten is het mogelijk om tal van andere apparaten aan te sluiten. Daarnaast is ook video chat met vrienden en familie mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon en hoofdtelefoonuitgang in combinatie met het snelle geïntegreerde 802.11n Wi-Fi of LAN.

De X-PC MEDION MD 8372 is vanaf 25 juli in alle Nederlandse ALDI-filialen verkrijgbaar voor €299.

Canon introduceert de kleine en gebruiksvriendelijke EOS M

Streamcast BT bluetooth module